Facebook Reklamı
İnstagram

Mesut Eray, ‘Doğalgazı getirmek bizim işimiz’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesut Eray, ‘Doğalgazı getirmek bizim işimiz’
Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Mesut Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’

Pamukçu meydanında geniş katılımla gerçekleşen iftarın ardından,  önceki dönem Milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir ve İsmail Özgün birer konuşma yaptılar. Ak Parti Belediyeciliğinin başarılarına vurgu yapan Aydemir ve Özgün, Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray’a destek vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adayının Büyükşehir’de Yücel Yılmaz, Altıeylül’de Mesut Eray olduğunu ifade ettiler. Meclis Üyeleri tanıtımının ardından Pamukçulu vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray ise, Pamukçu mahallesinde gerçekleştirmek istediği projelerinden bahsetti.

PAMUKÇU İHTİŞAMLI GÜNLERİNE KAVUŞACAK

Pamukçulu vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatan Eray, Pamukçu mahallesini eski ihtişamlı günlerine döndüreceğini ifade etti. Eray, “Pamukçu mahallemizi eski ihtişamlı günlerine döndürmek için, önce idari yapıyı burada tesis edeceğiz. Bir belediye başkan yardımcım burada olacak.  2014 – 2016 yılları arasında başkan yardımcısı olduğum dönemde, meclis toplantılarımızı, birçok programları burada gerçekleştirmiştik. Pamukçu mahallemizde bulunan Belediye binasını, elden geçirip sizlerin de istifadelerine sunup, yönetimsel olarak aktif hale getireceğiz.” dedi.

DOĞALGAZI GETİRMEK BİZİM İŞİMİZ

Pamukçu mahallesine doğalgaz getireceklerinin müjdesini veren Eray, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve yirmi ilçe belediye başkan adayları olarak katıldığımız ÜLKE TV canlı yayınında, ‘ sınırlarından hat geçen tüm kırsal mahallelere doğalgazı getiriyoruz’ dedi. Ben de sizlere bu müjdeyi vereyim, Pamukçu’ya doğalgazı getiriyoruz. Organize Sanayi Bölgesi genişleme alanlarının doğalgaz getirilmesi işlerini ben yürüttüm. Bu yüzden doğalgaz konusunda, mevzuatına kadar, hangi aşamalarla yol alacağımıza hâkimim. Önce alt yapı hazırlığımızı yapacağız. Pamukçu içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesisi dâhil olmak üzere, projeler BASKİ tarafından hazırlandı. Finansman için İller Bankası ile görüşüldü. Bu yaz sonunda inşallah alt yapı faaliyetleri başlayacak. Doğalgazı Pamukçu’ya getirmek bizim işimiz.   Ayrıca tarımsal sulama faaliyetlerinde de sorun görülmüyor. BASKİ onu da çözdü. Barajlardaki su seviyesi geçen yıla oranla %13 daha fazla. Rezervler yeterli. Yücel başkanımız da bu konuda müjdeyi verdi. Tarımsal sulamadan ücret alınmayacak.” dedi.

ALTAR ŞİRKETİ İLE ÇİFTÇİYE DESTEK

Pamukçu’da bir müjde daha veren Eray, belediye bünyesinde kuracakları ALTAR şirketi ile, çiftçinin ve üreticinin en büyük destekçisi olacaklarını ifade etti. Eray; gübreden, hayvan yemine, fideden tohuma kadar çiftçinin ve üreticinin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

BENGİ, ÜLKE GENELİNDE MARKA OLACAK

Pamukçu kültürüne damgasını vuran ve efeleri ile halkoyunlarında yöresel bir kültür hazinesi olan BENGİ’nin sadece il genelinde değil, ulusal ve uluslararası kültür arenasında adının duyurulması için gayret sarf edeceklerini söyleyen Eray, Pamukçu Gül Gülü Festivali’nin yeniden yaşatılması için de gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti.

PAMUKÇU’YA SALÇA ÜRETİM TESİSİ

Konuşmasında Pamukçu mahallesine bir salça üretim tesisi kazandırabileceğini ifade eden Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, “OSB’de dokuz yıla yakın hizmet verdim. Bir fabrika nasıl kurulur iyi bilirim. Pamukçu benden talep ederse, buraya bir salça üretim tesisi kazandırabilecek güce sahibim. Kadınlarımız da, sadece tarlalarda değil, kuracağımız gerek tekstil, gerek salça fabrikası ile aile ekonomisine destek olabilecekler. Hanelere bir maaş daha fazla kazandırmak için, fabrikaları Pamukçu’ya getirmek için elimden geleni yapacağım” dedi.Pamukçu programına, önceki dönem Milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir ve İsmail Özgün, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kemal Kılıçdaroğlu Tazminat Davasını KazandıÖnceki Haber

Kemal Kılıçdaroğlu Tazminat Davasını Kaz...

CHP Adayı Ahmet Akın Büyükşehir'i Ziyaret ettiSonraki Haber

CHP Adayı Ahmet Akın Büyükşehir'i Ziyare...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar