Facebook Reklamı
İnstagram

Milli Kuvvetler Caddesi Yeni Haliyle Trafiğe açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Kuvvetler Caddesi Yeni Haliyle Trafiğe açıldı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2 aydan kısa bir sürede tamamladığı Milli Kuvvetler Caddesi’ni araç trafiğine açtı. Milli Kuvvetler Caddesi ve Şeyh Lütfullah Camisi çevresinde gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarıyla bölgenin çehresini değiştiren Büyükşehir, peyzaj çalışmalarıyla alanı çiçeklendirecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; şehrin en işlek ve sembol caddelerinden biri olan Milli Kuvvetler Caddesi’nde başlattığı altyapı ve dönüşüm çalışmaları ile şehrin en eski ve önemli camilerinden biri olan Şeyh Lütfullah Camisi çevresinde yaptığı düzenleme ve meydan oluşturma çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak Milli Kuvvetler Caddesi’ni araç trafiğine açtı. Araç trafiğine açılmadan bir gün önce hem gündüz hem gece sabaha karşı Milli Kuvvetler Caddesi ve Şeyh Lütfullah Camisi Meydanı’nda incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gerçekleştirdikleri dönüşüm ve iyileştirme çalışmalarını 2 aydan kısa bir sürede titizlikle ve özenle tamamladıklarını belirtti.



BÜTÜNCÜL BİR YAKLAŞIMLA ŞEHRE YAKIŞAN ALANLAR
Peyzaj düzenlemeleri de tamamlandığında yeni bir çehre kazanacak olan alanda, bütüncül bir yaklaşımla şehre yakışacak bir cadde ve meydan olacak. Zağnos Paşa Camisi Meydanı’nın ardından Şeyh Lütfullah Camisi çevresinde gerçekleştirdiği çalışmalarla görkemli bir meydan oluşturan Büyükşehir Belediyesi, şehrin en büyük eksikliklerinden olan meydan sıkıntısını ortadan kaldırıyor.



PEYZAJ ÇALIŞMALARIYLA ÇİÇEK GİBİ OLACAK
İçme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı sil baştan yenilenen Milli Kuvvetler Caddesi’nde yağmursuyu ızgara ve parsel baca yapım çalışmaları da gerçekleştirilerek yağışlı havalarda olabilecek taşkınların önüne geçildi. Baştan sona yenilen cadde, peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasının ardından çiçek gibi bir görünüme kavuşacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Konut ve İşyeri projesinin DetaylarıÖnceki Haber

Sosyal Konut ve İşyeri projesinin Detayl...

Balıkesir Köylerine Beton Yollar yapıldıSonraki Haber

Balıkesir Köylerine Beton Yollar yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar