Facebook Reklamı
İnstagram

Sındırgı Kamp ve Karavan Festivali Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sındırgı Kamp ve Karavan Festivali Başladı
Eşsiz doğası ile adrenalin sporlarına ev sahipliği yapan ve kamp tutkunlarının gözdesi haline gelen Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde doğaseverlerin buluştuğu muhteşem bir festival başladı. Yaylabayır kırsal mahallesi, Gölet alanında çam ağaçlarının arasında hazırlanan kamp alanı 27-28-29 Mayıs tarihlerinde doğaseverleri ağırlayacak.

Karadeniz’ i andıran doğası ile Yaylabayır Gölet alanı festivale ev sahipliği yapacak. Kamp kuracaklar için doğa sporu etkinlikleri, yoga, zumba, konserler gibi birçok farklı aktivite planlanırken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı Belediyesi, Yaylabayır mahalle muhtarlığı, işbirliği ile gerçekleştirilen festivalin ilk gününde yerel sanatçı Mustafa Ertek, ikinci gününde ise kanun üstadı Kutsal Sütoğlu sahne alacak. Yöresel ürünlerin ve yalnızca mahalle sakinlerinin açacağı yiyecek stantlarının yanı sıra birçok markanın da stant açacağı kamp alanında katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.Kamp kuracaklar için tüm güvenlik tedbirleri alınırken, etkinliklere katılmak isteyenler için Sındırgı ilçe merkezinden kamp alanına festival boyunca ücretsiz ring servisi gerçekleştirilecek. Halk oyunlarından güreş takımı gösterilerine, voleybol turnuvalarına kadar birçok etkinliğin yer alacağı festival de ATV’ler ile kamp kuranlar ve ziyaretçiler muhteşem bir doğa içerisinde safari yapma imkanı bulabilecekler.

Sındırgı atlı cirit spor kulübü de atlı safari turları ile kamp alanında yerini alacak.Doğa ve kamp turizminin geliştirilmesi adına her alanda çalışmalarını sürdüren ve farklı etkinliklerle ilçenin adını duyurmayı hedefleyen Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Doğal şehir Sındırgı’da her türlü etkinliğe yer var. %57 si ormanlarla kaplı ilçemizde eşsiz bir doğaya sahibiz. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaptık, Dünya’nın bütün renklerini atlı okçuluk yarışması ile Sındırgı’da buluşturduk. Şimdi de muhteşem doğayı da doğa sporları, kamp ve offroad tutkunlarına tanıtmamız gerekiyor. Zaten son günlerde treaking grupları ilçemizi sıkça ziyaret ediyor. Kamp kurmak isteyenlerde farklı alanları değerlendirebiliyor. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirmiştik, 2022 yılının da ilk Sındırgı’nın ikinci kamp etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Kamp ve Karavan festivali ile  Yaylabayır kırsal mahallemizde muhteşem dolu bir etkinlik hazırladık. Onlar talep etti, bizler yerine getirdik. Katılımcıların rahat etmesi muhteşem doğayı keşfetmesi için her türlü imkanı seferber ettik. Mayıs ayının son haftasında doğal şehir Sındırgı’da doğaseverlerle buluşuyoruz. Ekim ayında ise hem kamp kurmak isteyenler hem de Offroad tutkunları Sındırgı’da yeniden buluşacak.“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festivali BaşlıyorÖnceki Haber

Balıkesir Uluslararası Kahvaltı Festival...

Başkan Yılmaz, BAÜN’de gençlerle buluştuSonraki Haber

Başkan Yılmaz, BAÜN’de gençlerle buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar