Reklamı Geç
Altıeylül Reklamı
Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir’de 11.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de 11.Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali Düzenlendi
Türkiye’nin en iyi motosiklet festivallerinden biri olan Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, bu yıl 3-6 Ağustos tarihleri arasında Susurluk Çaylak Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.

Dünyadan büyük ilgi gösterdiği festivale bu sene Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Bolivya, Yunanistan, Bulgaristan, İran, Gürcistan ve Kazakistan gibi ülkelerden motosiklet tutkunları katıldı. “Dünyanın En Kalabalık Motosiklet Korteji Guinness Rekoru” na da sahip olan festivalde birçok etkinlik yapıldı.

Ahmet Yaşar: “Her yıl buradayız’’

Her yıl festivalin değişmeyen ana sponsoru olmaktan çok memnun olduklarını belirten Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, “Motosiklet camiası bizim ailemiz gibi. Onlarla buluştuğumuz her ortam bizim için heyecan verici ancak Balıkesir Motosiklet Festivali’nin yeri bizim için ayrı, bu festivale adımızı veriyoruz, her yıl burada buluşup hasret gideriyor ve çok eğlendiğimiz birkaç gün geçiriyoruz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Motosiklet dünyasının gündemini takip ederken bu etkinlikleri, çözüm üretebileceğimiz yenilikleri keşfetme alanları olarak da görüyoruz” İfadelerini kullandı.

Festivalde birçok ünlü sahne aldı

11’inci Balıkesir Motosiklet Festivali’nde birçok ünlü yaz akşamlarını şarkılarıyla renklendirdi.  Can Gox, Seferiler, Retrobüs, Necati ve Saykolar ve Eksi Altı’nın şarkılarıyla coştururken 2Teker2Yürek, Sonsuz Rota, Saliha Özkan, Hataylı Muhammet, Kolaçan, Motosiklet Arenası ve İsmail Biçer gibi motosiklet fenomenleri de alandaki yerini aldı. Sürpriz hediyelerinin yanı sıra diğer stant alanındaki oyun ve çekilişlerde de katılımcılar birbirinden güzel hediyeler kazandı.

Haber Merkezi-İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremit’te Tır Yangını Yolları KapattıÖnceki Haber

Edremit’te Tır Yangını Yolları Kapattı

Balıkesir Yangını Kontrol Altına AlındıSonraki Haber

Balıkesir Yangını Kontrol Altına Alındı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar