Facebook Reklamı
İnstagram

BAÜN 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAÜN 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi
Balıkesir Üniversitesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, “15 Temmuz Diriliş Destanı Fotoğraf Sergisi” açıldı. Rektörlük binasında ve Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhanede gerçekleştirilen sergide, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edilen 15 Temmuz hain darbe girişimine dair fotoğraflar sergileniyor.

Rektörlük girişinde gerçekleşen sergi açılışına, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Durak, Enes Bilgon, Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli 15 Temmuz Gazisi Murat Ceylan ile akademik ve idari personel katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma gerçekleştiren Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu; “Darbe girişimine karşı Aziz milletimiz canı pahasına sokağa dökülerek darbe girişimini engelledi. 15 Temmuz; herhangi bir grubun, milletin iradesinin üzerine çıkarak, ‘ben milletten üstünüm, güçlüyüm’ diyenlere de direnmemiz gerektiğini de gösteriyor.

15 Temmuz, kendi milletimize, devletimize her daim sahip çıkmamız gerektiğini bizlere hatırlatıyor. 15 Temmuz ülke tarihi açısından önemli bir derstir. Benzeri kalkışmalara bu millet yine izin vermeyecektir. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, aralarında personelimizin de olduğu gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin de yaptığı konuşmada 15 Temmuz’da; devletin ve milletin birlik içinde hareket ederek, darbe girişimini bertaraf ettiğini belirtirken, tarih boyunca yaşanan benzer örneklerde olduğu gibi millet olarak bundan sonra da Türk İslam geleneğine ve demokrasi geleneğine sahip çıkmanın önemli olduğunun altını çizdi. Şahin, aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve şükran ile anarak sözlerini tamamladı.

Programın ardından Rektör Oğurlu, katılımları dolayısıyla Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin’e teşekkür etti. Rektör Oğurlu sonrasında Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhanede yer alan sergiyi de ziyaret etti.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LGS Gönen Birincisi: Eymen Doruk AtakanÖnceki Haber

LGS Gönen Birincisi: Eymen Doruk Atakan

BAÜN Rektörü Oğurlu’ya Mevkidaş ZiyaretiSonraki Haber

BAÜN Rektörü Oğurlu’ya Mevkidaş Ziyareti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar