Facebook Reklamı
İnstagram

Bağımsız Aday Hasan Avcıya Destek Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağımsız Aday Hasan Avcıya Destek Sürüyor
Bağımsız olarak çıkmış olduğu yolda Hasan Avcı’ya “Tek kalır, kimse inanmaz, kimse yanında olmaz, dolaştığı mahallelerde kimse desteklemez, kar gibi erir gider” dediler. Bunu diyenlere inat; Balıkesir’de ikinci tarihi yazacak olan Hasan Avcı’ya destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Gündüzleri esnaf ve oda ziyaretlerini gerçekleştiren Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, şehrimizin ekonomisine ve istihdam sağlayan firmaları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.  Bağımsız olarak Altıeylül'de Belediye Başkanlığı sürecini önde götüren, yapılan anketlerde birinci çıkan Altıeylül'ün sevilen Başkanı Hasan Avcı'ya Ayşebacı da yaşayan 7'den 70'e herkes coşkulu ve heyecanlı bir şekilde karşılama töreni düzenledi.Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Bugün hangi mahallemize gitsek hangi vatandaşımızın kapısını çalsak, bu kardeşinize gönül kapılarını açıyor bu kardeşinizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bugün bunu Ayşebacı mahallesinde yaşadık” dedi.

“İNŞALLAH 31 MART GÜNÜ BİRİNCİ BAYRAMI HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Altıeylül'ün sevilen Başkanı Hasan Avcı, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisinin de Ayşebacı'da oturduğunu ifade eden Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, "Değerli komşularım, değerli Ayşebacılı büyüklerim sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Yerel seçimlere sayılı günler kala 2. tarihi yazmak için gece-gündüz dur durak bilmeden çalışıyoruz. Bizleri bayram havasında karşıladınız. İnşallah 31 Mart günü birinci bayramı sonrasında da Ramazan Bayramını hep birlikte karşılayacağız" dedi.

"HAYAL SATMADIK OLMAZ ŞEYLERİN SÖZÜNÜ VERMEDİK"
Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “6,5 yıldır belediye başkanlığı yaptığım süre boyunca ve yerel seçim çalışmalarımızda da üzerine basa basa söylediğim gibi hiçbir mahallede hayal satmadık. Olmaz şeylerin sözünü vermedik. Hangi konuda söz verdiysek söz verdiğimiz o konuyu yerine getirmek için var gücümüzle gayret sarf ettik” dedi.

 “İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM FATİH SPOR KULÜBÜNE HALI SAHA KAZANDIRACAĞIZ”
Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı konuyla ilgili şunları ifade etti: “Ayşebacı Fatih Spor Kulübümüz var. Futbol sahası konusunda Ayşebacı'ya biz söz verdik. Kısmen İsmail Akçay Spor Tesislerinde çalışmalarla takımımız çalışmalarını gerçekleştirdi. İnşallah önümüzdeki dönem Fatih Spor Kulübü'ne halı saha yaparak bu sözümüzü de yerine getirmiş olacağız.Asıl birliğimiz asıl heyecanımız, asıl azmimiz 1 Nisan'dan sonra artarak devam edecek. Bugün sizlerde olduğu gibi hangi mahallemize gitsek vatandaşlarımız bize gönüllerini açtılar. Vatandaşlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bazıları şunu diyordu 'Bağımsız çıkıyor 3 gün peşinde koşarlar, onuncu gün ne vatandaş kalır ne de yanında duran kişiler' Allah'a şükürler olsun çığ gibi büyüyerek geliyoruz. 1 Nisan'dan sonra da güçleneceğiz”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mesut Eray'dan Altıeylül'de Mola Evleri ProjesiÖnceki Haber

Mesut Eray'dan Altıeylül'de Mola Evleri...

Karabük Üniversitesi paylaşımlara soruşturma 10 gözaltıSonraki Haber

Karabük Üniversitesi paylaşımlara soruşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar