Facebook Reklamı
İnstagram

BAÜN Rektörü İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAÜN Rektörü İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, BAÜN ve Balıkesir Üniversitesi Vakfı ev sahipliğinde düzenlenen yemekli bilgilendirme toplantısında iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, başta ulusal ve uluslararası sempozyumlar ve uluslararası iş birlikleri olmak üzere Balıkesir’in ve üniversitenin tanınırlığının ve tercih edilebilirliğini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Toplantıda Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, göreve geldiğinden itibaren geçen 6 ay içinde yapılan çalışmalar hakkında iş insanlarına bilgi verdi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite olarak her alanda şehir ve sanayi ile iş birliklerine verdikleri öneme vurgu yaparak, yapılan toplantının da bu bağlamda kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Balıkesir Üniversitesi olarak; Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Balıkesir’deki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, başta ulusal ve uluslararası sempozyumlar ve uluslararası iş birlikleri olmak üzere Balıkesir’in ve üniversitenin tanınırlığının ve tercih edilebilirliğini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Programa katılan konukların da üniversite hakkında görüş ve önerilerde bulunduğu toplantıda; sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip, uygulama ve beceri yetkinliği yüksek insan gücünün yetiştirilmesi ve istihdam odaklı politikaların oluşturulması konusunda Üniversite- Sanayi iş birliklerinin önemine vurgu yapıldı. 

Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir Üniversitesi Vakfı Başkanvekili Ziyaettin Tan ve vakıf yönetim kurulu üyeleri, iş dünyasını temsil eden sivil toplum kurumlarından temsilciler ile farklı sektörlerden iş insanları katıldı.

Haber: Şefiye YILDIRIM

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırmaspor’un Yeni Kalecisi: Akın AlkanÖnceki Haber

Bandırmaspor’un Yeni Kalecisi: Akın Alka...

Dursunbey'de Orman Yangını Kontrol Altına AlındıSonraki Haber

Dursunbey'de Orman Yangını Kontrol Altın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar