Facebook Reklamı
İnstagram

Günde 10 Tane Ye, 1 Haftada 7 Kilo Ver

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kilo vermek uzun soluklu ve zahmetli bir süreç olduğundan hızlı ve kolay diyet listelerine arama motorlarında sıklıkla rastlanıyor. Sivri çıkışlarıyla tanınan Canan Karatay gezen tavuk yumurtasının süper besin olduğunu ve 1 haftada 7 kiloya kadar zayıflattığını söyledi.

Ezber bozan ve kimi kesimlerce eleştirilerin odağı olan çıkışlarla gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, YouTube’da katıldığı bir programda dikkat çeken bir öneride bulundu. Karatay, bu kez ‘süper besin’ dediği köy yumurtasından günde 10 tane tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Canan Karatay, düşük kalori içeren yumurtanın tek seferde vücudun ihtiyaç duyduğu tüm mineral ve vitamin komplikasyonlarını karşıladığını belirtti. Ayrıca ünlü doktor hem metabolizmayı hem de organların işlevselliğini arttıran yumurtanın, 1 haftada 7 kilo verdirebileceğini de aktardı. Canan Karatay'ın dikkat çeken açıklaması, zayıflamak isteyen pek çok insanı da umutlandırdı.

Sağlıklı bir tarzını benimsemek isteyen isimlerin yakından takip ettiği, sivri çıkışlarıyla bilinen Canan Karatay bu kez katıldığı bir youtube programında çatışma yaratacak yeni bir cümle kurdu; ‘’Günde 10 yumurta yiyin’’

1 AYDA 7 KİLO VER

Karatay, düşük kalori içeren yumurtanın tek seferde vücudun ihtiyaç duyduğu tüm mineral ve vitamin komplikasyonlarını karşıladığını belirtirken,metabolizmayı hem de organların işlevselliğini arttıran yumurtanın, 1 haftada 7 kilo verdirebileceğini de altını çizdi.

GEZEN TAVUK YUMURTASI SÜPER BESİN

Karatay, “Yumurta adeta ‘süper besin.’ Ama serbest gezen tavuk yumurtası olacak. Çinliler asırlardan beri günde 10 yumurta yiyor. Hamileler ve lohusalık dönemindeki kadınlar için de çok faydalı. Bebeğin gelişimine katkısı büyük. Yumurtanın beyazı da sarısı da çok faydalı. Biz doktorlar olarak bunu yasaklayamayız” dedi.

Haber: Şefiye Yıldırım

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir’in Okul Önleri DenetleniyorÖnceki Haber

Balıkesir’in Okul Önleri Denetleniyor

Susurluk’ta Yaralı Hayvanlar Tedavi EdildiSonraki Haber

Susurluk’ta Yaralı Hayvanlar Tedavi Edil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar