Facebook Reklamı
İnstagram

Şıldak’tan Babalar Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şıldak’tan Babalar Günü Mesajı
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ‘Babalar Günü’ne özel mesaj yayınladı. Şıldak yayınladığı mesajda tüm babaların babalar gününü kutladı. Vali Şıldak yaşamını yitiren babaları da unutmayarak onları rahmetle andığını kelimelerine ekledi.

Vali Hasan Şıldak, “Baba, aile hayatının vazgeçilmez unsuru olarak eş ve çocukların hayat boyunca ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlamak için fedakârlık ve karşılıksız sevginin ifadesidir.


Hayata ilk adımlarımızı atarken elimizden tutan, sevgisi ve verdiği güven ile yardıma ihtiyacımız olduğunda yanı başımızda olan şefkatli babamız, varlığı ile güven kaynağımızdır.

Çocukken oyun arkadaşı olarak seçtiğimiz, kahramanımız, hayatımız boyunca desteğini aradığımız, bazen mesafeler uzak olsa da her zaman gölgesini üzerimizde hissettiğimiz babalarımız, bizi yetiştirebilmek için hayatlarını ailesine adamış insanlardır.

Babalarımız ailesinin mutluluğu, huzuru, refahı için gayret sarf etmekte bizleri vatanına, milletine, manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirerek emeklerinin boşa gitmediğini görmeyi hedeflemektedirler. Bizlerin en büyük sorumluluğu, onların bu arzusunu yerine getirerek gurur duymalarını sağlamaktır.


Babamızın yaşına ulaştığımızda bizim için yaptıkları ve düşündüklerini daha iyi anlayabileceğimizi her zaman hatırımızda tutarak, bizden bekledikleri ilgimizi sadece özel günde değil, onları her gün ziyaret ederek gönüllerini hoş tutmak, mutlu etmek babalarımıza verilecek en büyük armağandır.Hayatımızın her anında bizlere güven veren, başta vatan uğrunda canını veren aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere bütün babaların “Babalar Günü” nü kutluyor, ahirete irtihal etmiş olan tüm babaları rahmetle anıyorum.” dedi.

Haber:Şefiye YILIDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdek’te silahlı çatışma : 1 yaralıÖnceki Haber

Erdek’te silahlı çatışma : 1 yaralı

Karesi Cadde ve Sokaklar Dip Bucak TemizleniyorSonraki Haber

Karesi Cadde ve Sokaklar Dip Bucak Temiz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar