Facebook Reklamı
İnstagram

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI
Polis ekipleri il merkezi ve ilçelerde yaptığı operasyonlarda 7 ateşli silah ve 87 fişek ele geçirdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler İl merkezi ve ilçeler genelinde yapılan silah operasyonlarında; Balıkesir İl Merkezinde, 1 adet Zoraki marka kurusıkı tabanca ve menşesiz tek kırma tabir edilen av tüfeği ve bu tüfeğe ait 2 adet fişek, 1 adet Zoraki marka ruhsatsız silah ve 47 adet fişek, 1 adet Özkursan marka kuru sıkı silah, 1 adet üzümlü marka pompalı tüfek, Burhaniye'te, 1 adet 9 mm çapında P2000 Usp marka tabanca bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 6 adet fişek,1 adet menşeyisiz pompalı tabir edilen tüfek ve bu tüfeğe ait 12 adet fişek, Edremit'te, 1 adet 9,00 mm çapında Sprinfield marka ruhsatsız ateşli silah ve 18 adet fişek, olmak üzere toplam, 3 Adet Ruhsatsız tabanca, 2 Adet kuru sıkı tabanca, 2 adet pompalı tabir edilen ve 1 adet tek kırma tabir edilen tüfek, 87 adet fişek ele geçirdi.

Eş zamanlı yapılan operasyonda polis ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen ve kullanan 5 kişiyi 4 ayrı operasyonda yakaladı.

Narkotik Suçlarla Mücadele polisleri Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak yapılan (4) çalışmada 5 şahıs yakaladı. Polis tarafından soruşturma sonucu mahkemeye sevk edilen 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin yaptığı aramalarda 34 adet sentetik ecza hap ve 26 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları operasyonlarda ise çeşitli suçlardan aranan 133 şahsı ele geçirdi.

"Aranan Şahısların Yakalanması"na yönelik il genelinde icra edilen "Önleyici Kolluk Faaliyetleri" esnasında 32 bin 883 kişi sorgularken,Altıeylül'de 2, Ayvalık'ta 26,Balya'da  2, Bandırma'da 3, Bigadiç'te 3,Burhaniye'de ilçesinde 5, Edremit'te  48, Erdek'te  7,m Gömeç'te  5, Gönen'de  3, de 2, Karesi' de 18, Kepsut'ta 1, Marmara'da 1 , Sındırgı'da 5 ve Susurluk'ta 2 kişi olmak üzere çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan toplam 133 şahıs yakalandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEYFİ DURSUNOĞLU HUYSUZ VİRJİN VEFAT ETTİÖnceki Haber

SEYFİ DURSUNOĞLU HUYSUZ VİRJİN VEFAT ETT...

Edremit'ten İLYAS SALMAN’A Anlamlı Ziyaret !Sonraki Haber

Edremit'ten İLYAS SALMAN’A Anlamlı Ziya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar