Facebook Reklamı
İnstagram

Yücel Yılmaz Esnaf Odalarıyla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yücel Yılmaz Esnaf Odalarıyla Buluştu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 11 ilde büyük hasarın meydana geldiği depremlerde büyük bir dayanışma örneği göstererek bölgede gerçekleştirilen çalışmalara destek olan esnaf odaları ve üyelerine teşekkür etmek amacıyla “Esnaf Odaları Buluşması” düzenledi.

Balıkesir’in sergilediği büyük çaba 
Böyle güzel bir organizasyonda kendilerini bir araya getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem “Depremin ilk gününden itibaren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın koordinasyonunda; halkımız, esnafımız, resmi kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz büyük bir dayanışma örneği göstererek deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için büyük çaba sergilediler. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz toplantılarda deprem bölgesinden katılan üyelerimiz, Balıkesir’in yardımları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Valimiz ve Başkanımıza deprem bölgesinde gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Balıkesir esnafı şehrin omurgası
Balıkesir’in; yatırımlarla gelişip, değiştiğini dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Esnafımızı çok seviyor ve şehrimizin omurgası olarak görüyoruz. 6 Şubat’ta Sayın Valimizle birlikte deprem bölgesinde görevlendirildik. Depremden 12 saat sonra bölgeye ulaştık. Balıkesir’de öyle bir koordinasyon yapıldı ki Osmaniye’yi ihya etti. 3 hafta içerisinde 2 bin 676 tane TIR, Balıkesir’den bölgeye ulaştı. Bu konuda kamyon ve TIR şoförü esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Toplanan malzemeleri ücretsiz olarak bölgeye taşıdılar. Tüm ücreti; hayırseverlerimiz ve esnaf kooperatiflerimiz karşıladı. Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’imizin esnafıyla böyle zor günlerde verdiği önemli destekler için gurur duyuyorum.” dedi.

Adıyaman’da Balıkesir çarşısı açıldı
506 Büyükşehir personeli, 200’e yakın ilçe belediyelerinin personeli ve gönüllü olarak 300’e yakın maden işçileri ve arama kurtarma ekiplerinin Balıkesir’den, Osmaniye’ye giderek 2 hafta çalıştığını söyleyen Başkan Yılmaz “Osmaniye’deki başarılı çalışmalarımızın ardından Malatya’ya görevlendirildik. Malatya’da da Esnaf Odalarımız bizi hiç yalnız bırakmadı, destek oldular. Adıyaman’da da büyük bir enkaz vardı. Valimiz, biz ve esnaf odaları birliği başkanımızla bölgeyi inceledik ve Adıyaman’da esnafa can suyu olacak ticareti canlandıracak güzel bir çarşı yapımını tamamladık.” dedi. 

Esnaf odalarından çok memnunuz
Yücel Yılmaz, “Malatya’da görevli 28 belediyenin yaptığı tüm işlerin koordinasyonu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak biz sürdürüyoruz. Orada ihtiyaç duyulan her şeyin organizasyonunu bizim sorumluluğumuzda ve başlarında ben varım. Balıkesir’deki tüm esnaf odalarımızdan ve yönetim kurulu başkanlarından çok memnununuz. Bu süreçte yüzümüzü ağarttınız. Balıkesir olarak çok güzel ve bütün bir şehriyiz. Siyaset bütünü bir arada tutmak demektir. Biz, 20 ilçemizin tüm ihtiyaçlarını hiçbir ayrım yapmadan gerçekleştiriyoruz. Kaynaklarımızı doğru bir şekilde milletimize hizmet için kullanmaya devam ediyoruz.” dedi.


Haber Merkezi: Şefiye YILDIRIM 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlyas Memiş, Ören’de sergisine katıldıÖnceki Haber

İlyas Memiş, Ören’de sergisine katıldı

BAÜN’de Mezuniyet CoşkusuSonraki Haber

BAÜN’de Mezuniyet Coşkusu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar