Facebook Reklamı
İnstagram

Ahmet Akın "Balıkesir Yıldız Gibi Parlayacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Akın "Balıkesir Yıldız Gibi Parlayacak"
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Yönetimi ve ilçe adaylarıyla birlikte CHP 2024 Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Hep beraber sahneye çıkan Akın ve Balıkesir ekibi güç gösterisi yaptı. Ahmet Akın, “Balıkesir’i, yürekleri vatan sevgisiyle çarpan Balıkesir’in yiğit evlatları yönetecek. Şimdi Balıkesir’in gücüne güç katma zamanı. Balıkesir’i yıldız gibi parlatacağız” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen CHP 2024 Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Sandıkçı, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli, Ayvalık Belediye Başkan Adayı Mesut Ergin, Balya Belediye Başkan Adayı Orhan Gaga, Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Bigadiç Belediye Başkan Adayı Zafer Göksel, Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Erdek Belediye Başkan Adayı Burhan Karışık, Gömeç Belediye Başkan Adayı Melih Bağcı, Gönen Belediye Başkan Adayı İbrahim Palaz, Havran Belediye Başkan Adayı Levent Gökalp, İvrindi Belediye Başkan Adayı Ali Kundakçı, Karesi Belediye Başkan Adayı Serpil Akgül, Kepsut Belediye Başkan Adayı Oğuz Arslan, Manyas Belediye Başkan Adayı Ahmet Duru, Marmara Belediye Başkan Adayı Aydın Dinçer, Savaştepe Belediye Başkan Adayı Ali Koyuncu, Sındırgı Belediye Başkan Adayı Serkan Sak ve Susurluk Belediye Başkan Adayı Hakan Yıldırım Semizel ile birlikte sahneye çıktı. Ahmet Akın ve Balıkesir ekibi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte anı fotoğrafı çektirdi. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da toplantıda Balıkesir ekibiyle bir aradaydı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın da rol aldığı televizyon reklam filmlerinin tanıtımının yapıldığı etkinlikte, partinin 31 Mart 2024 seçimlerinde kullanacağı seçim müziği ve slogan da tanıtıldı.

‘KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA’
Aday Tanıtım Toplantısı’na ilişkin açıklama yapan Ahmet Akın, Ankara’ya Kuva-yi Milliye’nin başşehri Balıkesir’in yiğit evlatlarının selamını getirdiğini belirterek şunları söyledi:
“Balıkesir’i vatan yapan Karesi Bey’in, Çanakkale’yi geçilmez yapan Havranlı Onbaşı Seyit’in, Alaca Mescit’te direnişin meşalesini yakan 41 Bayrak Adamın, Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkan kurucumuz, kurtarıcımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, azim ve kararlılığını özümseyerek Balıkesirimiz için şanlı bir yola çıktım. İstiklal Madalyası sahibi Ahmet Akın’ın torunu Ahmet Akın olarak Kuva-yi Milliye ruhuyla, ailem bildiğim memleketim için Balıkesir’i yönetmeye hazırım. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart’tan sonra rantın değil, halkın ve aklın belediyesi olacak. Balıkesir’i; hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan; herkesin her kesimin katılımıyla yöneteceğiz. Balıkesir’i yönetenler, yürekleri vatan sevgisiyle çarpan Balıkesir’in yiğit evlatları olacak. Balıkesir’e hakkını vermeye, Balıkesir’in hakkını almaya geliyorum. Şimdi Balıkesir’in gücüne güç katma zamanı. Şimdi sağlıklı, varlıklı bir Balıkesir zamanı. Balıkesir’i yıldız gibi parlatacağız. Bu şehrin tarihindeki en çalışkan belediye başkanı olacağım.” HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baün'de Öğrencilerle Spor dostu Bisiklet HareketiÖnceki Haber

Baün'de Öğrencilerle Spor dostu Bisiklet...

Marmara'da Batan Geminin Aşçısı Zeynep BulunduSonraki Haber

Marmara'da Batan Geminin Aşçısı Zeynep B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar