Facebook Reklamı
İnstagram

Ahmet Akın "Körfezin Arıtma Sorunu Çözeceğim"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Akın "Körfezin Arıtma Sorunu Çözeceğim"
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Körfez bölgesindeki altyapı sorununa dikkat çekerek, “Yıllardır altyapıyı yapamadılar, yaz aylarında da yeterli suyu bölgeye getiremediler, arıtma sorununu çözemediler. Akçay, Edremit, Ayvalık, Gömeç; inci tanelerimiz. Çözüm için izleyeceğimiz yol hazır” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akın, Edremit Körfezi’nde yıllardır çözülmeyen altyapı, yaz aylarında yaşanan susuzluk ve arıtma sorunlarına dikkat çekti. Körfez bölgesinin cennet gibi olduğunu belirten CHP’li Akın, “Körfezde yaşayan vatandaşlarımız uzun süredir altyapı sorunlarıyla zor günler geçiriyor. Bu sorunların tamamını biliyorum. Çözüm için izleyeceğimiz yol hazır. Yıllardır altyapıyı yapamadılar, yaz aylarında da yeterli suyu bölgeye getiremediler, arıtma sorununu çözemediler. Körfezimiz Edremit, Akçay, Gömeç, Ayvalık buralar cennet. Altyapı konusunda müthiş sıkıntılar var. Bunu çözeceğim. Akçay, Edremit, Ayvalık, Gömeç, hem bizim hem de ülkemizin inci taneleri. Sorunları hızlıca çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ SAHİLLERİ OLACAK
Körfezdeki vatandaşların çalışmayan arıtmadan şikayetçi olduklarını belirten Ahmet Akın, “Balıkesirimizde kilometrelerce uzunluktaki sahillerimizin Türkiye’nin en temiz sahilleri olması için çalışacağım. Hemşerilerimin şikayetçi olduğu arıtmanın yıllar önce çözülmesi gerekirdi. Şehrimizi yönetenler bunu yapabilirlerdi, yapmamışlar. Biz yapacağız. Balıkesir’i kalkındıracak projelerimizi 5T şeklinde formüle ettik. Bu T’lerden ilk sırada olanı turizm. Şehrimizdeki turizmini sadece yaz döneminden çıkarıp 12 aya yayabilmek, şehrimizin her tarafını kalkındıran hale getirebilmek için önce denizlerimiz tertemiz olacak. Türkiye’nin en temiz denizi Balıkesir’de olacak. Balıkesirimizde turizmi sadece deniz kenarına sığdıramayız. Termal turizm, gastronomi turizmi, agro turizm, doğa turizmi, dağ turizmi var. Balıkesir turizmin tüm alanlarında müthiş bir potansiyele sahip. Biz yatırımlarla bunu ayağa kaldıracağız. Hizmet sektörü gelişecek ve istihdam artacak. 42 bin işsiz kardeşim var. Onları iş sahibi yapmak için adayım. Balıkesirimiz hakkını alacak, Balıkesirimiz hak ettiği yere gelecek” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremit'in Zeytin Fidanları Fuarın gözdesi olduÖnceki Haber

Edremit'in Zeytin Fidanları Fuarın gözde...

EMITT Fuarının gözdesi Balıkesir Şehri olduSonraki Haber

EMITT Fuarının gözdesi Balıkesir Şehri o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar