Facebook Reklamı
İnstagram

Ali hikmet Paşa Tesisleri Yaşam Merkezine Dönüşüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’in Amatör spor’unun kalbinin attığı Ali hikmet Paşa Spor tesislerine yeni bir çehreye kavuşuyor. 1977 yılından buyana faaliyet gösteren ve ciddi bir bakıma ihtiyacı olan tesis Yücel yılmaz tarafından baştan aşağıya yenileniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte büyük bir ivme kazanan Belediyespor, 7 olan branş sayısını 19’a çıkardı. Büyükşehir ayrıca 1977 yılında hizmete giren Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’ndeki düzenlemeyle Balıkesir’in 50 yıllık spor salonu ihtiyacı ortadan kaldırdı.

1977 yılında faaliyete geçen Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri için yeni bir proje hazırladık. Burası spor tesisi olmaktan çıkarıp, tam bir spor yaşam merkezine dönüştürdük.  4 tane sentetik saha 1 tane çim saha var. Ayrıca tenis kortundan, atletizm alanlarına, fitness tesisinden spor salonlarına kadar her şey var. Balıkesir’in spor master planında 50 yıllık spor salonu ihtiyacı kalmayacak. Başarılı olan her sporcuya Büyükşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz. Destek vermeye de devam edeceğiz.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül “Büyükşehir Belediyespor bünyesinde 7 branş vardı Büyükşehir Belediye Başkanımız biz gençlerin ve çocukların belediyesiyiz Balıkesir bir spor şehri olacak demişti. Şu anda geldiğimiz noktada 19 tane branşta faaliyet göstermekteyiz. İçinde bulunduğumuz Tesisler Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi 1977 yılında faaliyete geçen tesisler. Biz projelendirdik ve burası bir Spor Tesisi olmaktan çıktı burası doğru Yaşam Merkezi'ne dönüşüyor. Burada 4 tane sentetik saha, bir tane çim saha var. Bunun yanında kort tenisinden, at teslim alanlarından fitnes tesisinden spor salonuna kadar ve karşıdaki depolarda spor salonu çevrildiğinde Balıkesir'in spor master planında 50 yıllık spor salonu ihtiyacı kalmamış olacak. Başarılı olan her sporcuya Büyükşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz, destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Haber Merkezi: Süleyman Namlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç yazar Mucuk, yeni kitabını tanıttıÖnceki Haber

Genç yazar Mucuk, yeni kitabını tanıttı

ŞOK 20-23 Mayıs Aktüel ÜrünlerSonraki Haber

ŞOK 20-23 Mayıs Aktüel Ürünler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar