Facebook Reklamı
İnstagram

Erden Timur "Fenerbahçeli Futbolcularda Ceza Almalı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erden Timur "Fenerbahçeli Futbolcularda Ceza Almalı"
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hakkında, "Postalla bile bir insanın kafasına vurduğunuzda Yargıtay silah sayıyor. Krampon bambaşka bir şey. Giren de vuran da yargılanmalı" dedi.

Süper Lig'de geride kalan 30 haftayı topladığı 81 puanla lider olarak tamamlayan Galatasaray, milli ara döneminde idmanlarını Antalya'da sürdürüyor.Sarı-kırmızılılar takım halinde Belek'te çalışmalarına devam ederken Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.O hesabın önceden farklı bağlantıları varmış. Hatta FETÖ ile bağlantılı olduğu söylenen bir hesap üzerinden bir şey yayınlanıyor. Ve kesilip, biçilip bir kısmı yayınlanıyor. Hakkı yenen de, hakkı gasp edilen de aynı şeyleri söylüyor. Medyada objektif yorumlar yapılmıyor. Farklı takımlardaki yöneticiler çok daha ağır açıklamalar yapıyor.

TFF'nin üzerinde baskı olduğunu söyleyen Timur, şunları dedi:Herkesin telefonu, banka hesapları incelensin. Hakemler, TFF üzerine çok ciddi baskı uygulanıyor. TFF dik duramıyor. Bugünkü hareketleri takdire şayan.. VAR kayıtlarının tüm detayları paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz.

"8-10 puan fazla aldılar"

Fenerbahçe'nin fazladan puan aldığını belirten Erden Timur, şu değerlendirmeyi yaptı:İçeriden sürekli şeylerin sızdırıldığını söyledim. Kendi sistemleri ispat edilmiş oldu. Ali Bey değil sadece, yorumcular da söyledi. Kayrılarak 90+'larda 8-10 puan fazla alan takım var. Her açıklamalarında mağdurlar. En önemli şey edep! Önceden kurgulanmış bir şey TFF'den sızdırılıyor. Kırpılıyor. Bize haksızlık yapıldığında çoğu zaman konuşmadık. İletişimciler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin açıklamalarını incelesin. Kim ne kadar pozitif, kim ne kadar açıklama yapmış! Hepsi konuşulsun. Kim bu işi geriyor, manipüle ediyor... Açıklanması lazım! Medya yöneticisi baskısıyla kimin görevine son verilmiş?

"Ahlaksız insan korkaktır"

Cesur olmaları gerektiklerini ifade eden Timur, şu ifadeleri kullandı:Cesur olmamız lazım. Hayatımda ahlaksızların cesur olduğunu görmedim. Ahlaksız insan korkaktır, idealist insan cesurdur. Türk futbolu için ortadan konuşalım, herkes kendine yapılanları açıklasın.Gerginlik ortamı hakkında konuşan Erden Timur, şu sözleri sarf etti:Galatasaray ne yapabilir? Rakibinizin sürekli üste çıkmaya çalışması... Bunları yaparsak ortam daha da gerilecek. İki takım 7 Nisan'da maç yapacak. Keşke herkes birbirine sarılsa. Herkesin doğru bir şekilde gitmesi lazım. Kim ne yaptıysa ortaya çıksın! Ne varsa çıksın! Bunu herkes desteklesin. Bu ancak böyle aşılır.

"Amerika planlı açıklamalar"

Bilgilerin sızdığını belirten Timur, şu açıklamayı yaptı:Kirli eller bilgiyi sızdırıyor, oradan Amerika'ya gidiyor. Amerika'da kirli bir organizasyon buraya getiriyor. Görüntü yayınlanmadan önce birkaç planlı açıklama yapılıyor. Kim şampiyon olursa olsun! Bunu insanlar gerçekten anlayacaklar. Herkes karşısındakini kardeşi, çocuğu olarak görsün.

"Fenerbahçeli futbolcular yanlış yaptı"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Erden Timur, şu ifadelerde bulundu:Taraftarın sahaya girmemesi gerekirdi. Maç içinde olaylar var, suların atılması... Olmamalıydı. Galatasaray - Fenerbahçe maçında da oldu. Fenerbahçe Stadı'nda da oldu. Yoğun boyutta olan şeyler, kesinlikle olmamalı. Aynı şekilde sahaya giren taraftar etkisiz hale getirilmişken.... Bırakalım futbolu dışarıda bile düşen insana vurulmaz... Halil Umut Meler'de de aynı tepkileri verdik. Taraftarın girmesi yanlış, ancak etkisi hale getirildiğinde vurulması, kafasına tekme atılması çok yanlış. Yargıtay postalla bile birinin kafasına vurduğunda silah sayıyor. Krampon bambaşka bir şey. Adalet Bakanı çok doğru bir açıklama yapıyor "Herkes adil yargılanmalı." diyor. Bizim futbolcularımız olsa, asla konuşmayız. Kulüp açıklaması, kamuoyu baskısı... Adalet Bakanı aleyhine şeyler söyleniyor. Bunlar gerçekten yanlı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mesut Eray, “Açık Cezaevi yerine Altıeylül Millet Bahçesi geliyor”Önceki Haber

Mesut Eray, “Açık Cezaevi yerine Altıeyl...

Karesi'de Yeni Eserler Üretmeye Devam EdeceğizSonraki Haber

Karesi'de Yeni Eserler Üretmeye Devam Ed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar