Facebook Reklamı
İnstagram

Altıeylül'de Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altıeylül'de Çalmadık Kapı Bırakmayacağız
Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, haftasonu mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Eray, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Hemşehrimizin bu gönülden ilgisi ve sevgisi bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, mahalle ve vatandaş ziyaretlerini haftasonu da sürdürdü. İlk olarak Ortamandıra Mahallesi’ne ziyarette bulunan Eray, eşi Süreye Eray ile birlikte Şehitler Ercan Özcan ve Gürel Alagöz’ün ailelerini ziyaret etti. Şehit ailelerinin vatan emaneti olduğunu söyleyen Eray, “Bu vatan için, bu memleket için şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun” dedi.AK Partili Başkan adayı Mesut Eray daha sonra Karamanlar, Ortamandıra ve Macarlar kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle kahvelerinde vatandaşlar buluşurken, kendisini kapılarının önünde karşılayan kadınlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Mesut Eray, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Hemşehrimizin bu gönülden ilgisi ve sevgisi bizlere ayrı bir güç veriyor” diye konuştu.Mahalle ziyaretleri ardından MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel’i seçim ofisinde ağırlayan Eray, Cumhur İttifakı ile Gerçek Belediyecilik hizmetlerinin Altıeylül’de sürmeye devam edeceğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ CANBEY YALNIZ BIRAKMADI

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, akşamda kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Eray’a ziyaretinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de eşlik etti. Canbey ve Eray; Dereçiftlik, Kabaklı ve Kesirven Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Eray, “Milletvekilimiz Mustafa Canbey ile sahadayız. Hemşehrilerimizin sıcak karşılaması ve hoş sohbetleri bizi çok mutlu ediyor. Allah'ım aramızdaki bu gönülden muhabbeti, sevgiyi ve vefayı daim eylesin” dedi.Mesut Eray’a programlarında Altıeylül Ak Parti ilçe Başkanı Erdinç Alcan ile Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti ve MHP yönetici ve üyeleri de eşlik etti. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutfak Tüpü Fiyatları Rekor Kırmaya Devam EdiyorÖnceki Haber

Mutfak Tüpü Fiyatları Rekor Kırmaya Deva...

Edremit'te Zeytin hasat onu Meci Şenliği YapıldıSonraki Haber

Edremit'te Zeytin hasat onu Meci Şenliği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar