Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı
14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Balıkesir Milletvekili seçilen Mustafa Canbey, Belgin Uygur, İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan mazbatalarını aldı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde Balıkesir Milletvekili seçilen Mustafa Canbey, Belgin Uygur, İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan Öğretmen Evi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Üyesi Hakim Aylin Yıldırım’dan aldı.

Törene Ak Parti İl Başlanı Ekrem Başaran, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti üyeleri katıldı.

Türkiye’mize ve Balıkesir’imize hayırlı olsun diyen Mustafa Canbey, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuz için yapacağımız çalışmalara yarın değil hemen şimdi şiarıyla devam edeceğiz. Rabbim bizleri kutlu mücadelemizde başarılı eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Biz Cumhurbaşkanımız liderliğinde güçlü büyük Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz diyen Belgin Uygur, “Teşkilatımıza, bütün belediye başkanlarımıza ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletten aldığımız emanetin sorumluluğunun farkındayım. Milletime hizmet etmek için canla başla çalışacağım.” dedi. 

Bu mazbatayı Ak Parti ailesi adına alıyorum diyen İsmail Ok, “Yüce meclisimizde Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceğim.” dedi.

Rabbim şehrimize ve milletimize hizmet etme yolunda bizleri mahcup etmesin diyen Ali Taylan Öztaylan, “İl Başkanımızdan parti üyelerine, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Belediye Meclis Üyelerine ve Kadın Kolları’ndan Gençlik Kolları’na kadar tüm teşkilatımıza emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Haber Merkezi: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi kurs sonu sergisiÖnceki Haber

Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi kurs...

Ayvalık açıklarında 25 düzensiz göçmen kurtarıldıSonraki Haber

Ayvalık açıklarında 25 düzensiz göçmen k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar