Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir Sahilleri Vatandaşların Beğenisini Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir Sahilleri Vatandaşların Beğenisini Kazandı
Mis gibi Doğası, Güneşi ile yerli ve Yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelen Balıkesir sahillerine her gelen hayran kalıyor. Balıkesir sahilleri, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yenileme çalışmalarıyla vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Kuzey Ege ve Güney Marmara’nın incisi Balıkesir, 46 mavi bayraklı plajı ile yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; modern duş, cankurtaran kulesi, soyunma kabini, tuvalet üniteleri ile yaşlı ve engelli vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için plajlara rampalar yerleştirdi.

Sahillere yapılan yatırımlar her yaştan yerli ve yabancı turisti Balıkesir’e hayran bırakıyor. Her yaştan vatandaş Balıkesir sahil şeridinde yapılan değişimlere , denizde yapılan iyileştirmelere ve bol aktivite imkanı veren düzenlemeler için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyor.

Yenilenen Bir Balıkesir Sahil Şeridi

Balıkesir; 46 mavi bayraklı plajı, yenilenmiş otobüs terminalleri, düzenlenmiş sahil şeridi, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla ulaşımda atılmış büyük adımlarla yerli ve yabancı turistleri cezb ediyor.

Sorumluluk alanında yer alan sahillerde verdiği hizmetlere hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunda her şeyin eksiksiz olması için sahillerde hummalı bir çalışmalarına devam ediyor.Bir yandan sahillere modern üniteler yerleştirip, bölge halkının ve tatilcilerin temel ihtiyaçlarını gideren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da modern sahiller için çalışmalarına devam ediyor.

Balıkesir Sahilleri Tam Not

Sıcak havalarda serinlemek ve denize girmek için gelen vatandaşlardan bazıları, “Bodrumdan daha iyi, Bulunduğum yerler arasında en iyisi, İstanbul'a göre çok temiz, Türkiye'de böyle bir yer aramayla bulunmaz, Yıllardır geliyoruz ve başka yere gitmeyi düşünmüyoruz, 40 senedir bir çivi çakılmamıştı eskisine nazaran çok daha güzel, Hiçbir yerde böyle bir sahil yok, Dünya’nın en güzel yeri, Çok güzel bir turizm şehri, her bütçeye uygun tatile gelinecek bir yer aşık olduk biz buraya,  Denizi harika kumu harika hakikaten çok güzel bir yer Balıkesir, Enfes bir görüntü var, yapılan hizmetlerden çok memnunuz…” diyerek Balıkesir sahillerinde son yıllarda yaşanan değişime teşekkür ettiler.

Haber: Süleyman Namlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yıkılan Evin Enkaz Yerinde Karpuz ÇıktıÖnceki Haber

Yıkılan Evin Enkaz Yerinde Karpuz Çıktı

Balıkesir’de Toplu Ulaşımda Klima DenetimiSonraki Haber

Balıkesir’de Toplu Ulaşımda Klima Deneti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar