Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir Yaz Okulları Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir Yaz Okulları Açıldı
Balıkesir Valiliği’nin öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Balıkesir Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği yaz spor okulları, ‘Yaza hareketli giriyorum’ sloganı ile 20 İlçe de 37 farklı branşta gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz spor okulları açılış töreni Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve İl protokolünün katıldığı açılış töreninde çok sayıda sporcu ve aileleri de yer aldı. Balıkesir Valiliği’nin öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Balıkesir Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği yaz spor okulları, yaza hareketli giriyorum sloganı ile 20 İlçe de 37 farklı branşta  gerçekleştirilecek.

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tüm branşlardaki sporcuların geçit töreni ile devam eden törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Gençlik ve spor Bakanlığımız tarafından her yıl 81 ilimiz de düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz spor okulları, engelsiz spor okulları ve yüzme bilmeyen kalmasın projemizi bu yıl Valimiz koordinesinde Büyükşehir Belediyemiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Kaymakamlıklarımız,  İl müdürlüklerimiz ve ilçe Belediyelerimizin katkılarıyla bu yıl  20 ilçemizde 37 branşta  ücretsiz olarak kurslarımızı başlatmış bulunmaktayız. Yazı haraketli giriyoruz sloganı ile yaptığımız bu etkinliklerde binlerce çocuğumuza spor yaptırma imkanı sağlıyoruz. Bu etkinliklerin gerçekleşmesinden dolayı başta Valimiz Hasan Şıldak olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
6 Asırlık Gelenek Kumaş BoyamaÖnceki Haber

6 Asırlık Gelenek Kumaş Boyama

Sındırgı’da Sıfır Atık SergisiSonraki Haber

Sındırgı’da Sıfır Atık Sergisi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar