Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir’de Postacı Yürüyüş Yarışması Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de Postacı Yürüyüş Yarışması Yapıldı
Balıkesir’de PTT’nin düzenlediği Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali yapıldı.

Balıkesir’in Avlu Kültür Merkezi’nde PTT tarafından düzenlenen "Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali" yapıldı.

Bu yıl 51.’si düzenlenen Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde Balıkesir Avlu Yürüyüş Parkuru'nda 7 bölgeden 70 PTT personeli katılarak dereceye girmek için mücadele etti.

Kadın postacıların yarıştığı 5 kilometrelik parkuru PTT İzmir Başmüdürlüğü’nden Gülşen Çerçi ilk sırada tamamladı. Çerçi’yi PTT Genel Müdürlüğü personellerinden Nermin Arslanoğlu ve Gülay Kalıç takip etti.

Erkek postacıların yarıştığı 10 kilometrelik parkuru ise PTT Aksaray Başmüdürlüğü personeli Kadir Çolak birinci, PTT İzmir Başmüdürlüğü’nden Barış Çankır ikinci ve PTT Trabzon Başmüdürlüğü’nden Kadir Öztürk üçüncü olarak tamamladı. Dereceye girerek ödül alan postacılar Balkan Ülkeleri Postacı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Dereceye giren postacıların ödüllerini PTT Genel Müdürü Hakan Gülten takdim eden Hakan Gülten, “Doğal güzelliklerle çevrili şehrimiz Balıkesir’de düzenlenen 51. Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde ter döken çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, dereceye girerek Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması’nda Ülkemizi ve Şirketimizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

Yarışlardan sonra PTT  Balıkesir Başmüdürlüğü yeni iş yerinin açılışını da yapıldı. Açılışta Hakan Gülten, “PTT olarak ülkemizin dört bir yanında her gün milyonlarca vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırken, hizmet ağımızı genişletmek için de durmadan çalışıyoruz. Balıkesir PTT Müdürlüğümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. PTT Ailemize ve Balıkesir’e hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali programına Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da katıldı.

Haber: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönen'de Motokros Türkiye ŞampiyonasıÖnceki Haber

Gönen'de Motokros Türkiye Şampiyonası

Yol çalışmalarına sezon öncesi hız verildiSonraki Haber

Yol çalışmalarına sezon öncesi hız veril...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar