Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesirspor’da Sular Durulmuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesirspor’da Sular Durulmuyor
Balıkesirspor’da son yıllara yaşanan yönetim çekişmelerine bir yenisi daha eklendi. Mevcut yönetim eski başkanlardan Özgür Yılmaz hakkında Balıkesir Adliyesine giderek Suç duyurusunda bulundu.

Kentin Kırmızı Beyazlı ekibinde yönetimsel sorunlar giderek büyüyor. Her yıl artık yönetimsel sorunların adeta kangren halini aldığı Balıkesirspor’da bu yılda yine maddi sorunlar baş gösterdi. Transfer tahtasının açılmasının önündeki engellerden birsi olan Tomislav Glumac dosyasında çıkan sert atışmalar adliye önünde son buldu. Yeni yönetim Tomislav Glumac dosyasında eski kulüp başkanı Özgür Yılmaz’ın bir takım usulsüzlükler yaptığını beyan ederek suç duyurusunda bulundu.

Maddi sıkıntıları son 5 yıldır bir türlü çözemeyen kentin kırmızı beyazlı markası Balıkesirspor bu yılda aynı sorunları yaşıyor. Mevcut Balıkesirspor yönetimi Tomislav Glumac dosyasında bir çözüm yolu bulamayınca Eski başkanlardan Özgür Yılmaz hakkında bir takım usulsüzlükler yaşandığını beyan ederek suç duyurusunda bulundu.

Kulüp eski Başkanı Özgür Yılmaz hakkında sebepsiz zenginleşmeyle alakalı suç duyurusunda bulunan Kulüp avukatlarından Alptuğhan Çalık ve kulüp basın sözcüsü Kemal Aydın, yargı sürecinin en kısa zamanda Balıkesirspor lehine tamamlanmasını diledi.   Balıkesirspor As Başkanı aynı zamanda Basın Sözcüsü olan Kemal Aydın konuyla ilgili özetle olarak “Bugün burada olma sebebimiz Balıkesirspor’un önünde büyük bir engel olan Glumac dosyası ve Özgür Yılmaz.Bugün kulübümüzün avukatıyla birlikte suç duyurusunda bulunduk. Sahte kesilen çeklerle alakalı sahte edilen temliklerle alakalı, futbolculara verilen sahte evlerle alakalı, sebepsiz zenginleşmeyle alakalı suç duyurusunda bulunduk.  “diye konuştu.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir'de Polis 21 Aranan Şahsı YakaladıÖnceki Haber

Balıkesir'de Polis 21 Aranan Şahsı Yakal...

Zeytinin Babası Ahmet Sucu Ölüm Yıldönümünde AnıldıSonraki Haber

Zeytinin Babası Ahmet Sucu Ölüm Yıldönüm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar