Facebook Reklamı
İnstagram

Balya Bağımsız Adayı Gülay Dayıcan oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balya Bağımsız Adayı Gülay Dayıcan oldu
Balya Bağımsız Belediye Başkanı adayı olan Psikolog Dr. Gülay Dayıcan, kökenlerine sıkı sıkıya bağlı bir gönül insanı olarak, hizmet aşkını köyünden, AKBAŞ'tan yola çıkarak ilçesine taşıyor. Birleştirici bir vizyonla hareket eden Dayıcan, yapıcı ve etkili projelerle ilçesini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Balya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Gülay Dayıcan, Balya Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını resmen duyurdu. Cumhuriyetin ilk köy mektebi mezunlarından olan ve eğitimdeki değerlerle yetişen bir asker kızı olarak, Atatürk'ün izinden giderek ülkesine hizmet etmeye karar verdi. Yurtdışında edindiği kariyer deneyiminden sonra memleketine dönen Dayıcan, köyünden başlayarak ilçesini çağdaş bir vizyonla dönüştürmeyi amaçlıyor.

DENEYİM VE BİRİKİMLE DOLU GEÇMİŞ

Dayıcan, kariyerinde edindiği deneyim ve birikimle adaylık sürecine güç katıyor. Hem yurtdışında hem de Türkiye'de çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alan Dayıcan, köy muhtarlığı ve siyasi hayatındaki görevleriyle de yerel yönetim anlayışına hakim olduğunu gösteriyor. İlçe başkanlığından istifa ederek bağımsız bir aday olarak çıkan Dayıcan, parti çıkarlarının ötesinde halkın ihtiyaçlarına odaklanmayı amaçlıyor.


BALYA İÇİN ÜÇÜNCÜ BİR YOL

Balya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gülay Dayıcan, Balya’nın yıllardır belirli seçenekler arasında sıkıştırıldığını ve bu seçeneklerden birini seçmeye zorlanıldığını ifade etti. Dayıcan, sizler ve bizler  bir şekilde Ya O Parti, Ya BU parti  diye saflarda yerimizi almak  gibi bölünmeye zorlanarak ,  defalarca denemiş olduğunuz bu siyasi yapılarla her seçimde birini seçmeye zorlanmışızdır. İşte benim, bu gün  karşınızı çıkarak, ilçe belediye başkanlığına aday olmamım esas amacı budur... partiler arası sıkışıp kalınan bir zamanda, çarelerin tükenmediği demokratik ortamlarda sizlere bir 3.yol açmak.... çaresiz ve alternatifsiz olmadığınızı anlatmak....  size, her konuda özgür ve hür karar verbilecek, her türlü farklı görüşe sahip farklı partilere mensup olan idarecilerle, halkın yararına olan her türlü projede, rahatça iletişim kurabilecek, muhtarların derdini bilen, anlayan, çözüm yollarını çok iyi bilen deneyimli, birikimli, ilçemizde yönetime talip bağımsız bir başkan adayı olarak karşınızdayım. Unutmayalım ki, Bu devleti kurmak üzere yola çıkan ATAM, “BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR” diyordu. Bir bildiği vardı elbette BAĞIMSIZLIK derken... Zira Bağımsız olmadan tarafsız olamazsın” ifadelerine yer verdi.

Dayıcan, ‘Aydın Bir Türk Kadınıyım’ adlı eserini seçim kampanyası boyunca kullanması için izin veren Türk Sanat Müziğinin önemli isimlerinden olan Mediha Şen Sancakoğlu’na teşekkür etti. Gülay Dayıcan Balya halkından destek isterken “Vakit Gönülden Hizmet Vakti. Birlikte üreteceğiz, Birlikte kazanacağız, Birlikte tüketeceğiz, Birlikte EĞ-LE-NE-CE-ĞİZ ” dedi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marura Icardi'nin cezası belli olduÖnceki Haber

Marura Icardi'nin cezası belli oldu

Mutfak Tüpü Fiyatları Rekor Kırmaya Devam EdiyorSonraki Haber

Mutfak Tüpü Fiyatları Rekor Kırmaya Deva...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar