Facebook Reklamı
İnstagram

BAÜN ÖĞRENCİSİ ŞÜPHELİ ŞEKİLDE ÖLDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAÜN ÖĞRENCİSİ ŞÜPHELİ ŞEKİLDE ÖLDÜ
Balıkesir Üniversitesi Coğrafya bölümü öğrencisi Rabia Tanrıvermiş İstanbul Sultangazi de ki evinde şüpheli bir olay sonucu hayatını kaybetti. Üniversite Arkadaşları ise yaşanan olay sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında evinden Online eğitim olarak Balıkesir Üniversitesine devam eden Rabia Tanrıvermiş evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Sürekli şiddetli geçimsizlik yaşadığı belirtilen ailesinin yanında kalan Genç öğrenci Rabia Tanrıvermiş İddiaya göre Anne ve Babasının yeniden kavga etmesi üzerine sinir kiriz geçirdi. Kriz sonrası 23 yaşındaki Balıkesir Üniversitesi Coğrafya bölümü öğrencisi Rabia balkondan atlayarak hayatını kaybetti.

Üniversitede oldukça sevilen bir öğrenci olan Rabia’nin üniversite sonrası kurduğu hayaller ise yarım kaldı. Balıkesir Üniversitesi Coğrafya bölümünde aynı sınıfı paylaştığı arkadaşları ise yaşanan olay sonrası büyük üzüntü yaşadı. Baün yönetiminin de bu konuda bir başsağlığı mesajı yayınlaması bekleniyor.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP BALKONDAN ATLADI

İstanbul Sultanbeyli'de bulunan evlerinde Komşular, anne ve babanın genç kızın cansız bedeni başında bile kavga etmeye devam ettiklerini söyledi.Adil Mahallesi'nde iddiaya göre 23 yaşındaki Rabia Tanrıvermiş, annesi ile babasının sürekli kavga etmeleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyordu.Sürekli aile içi şiddet yaşanan evde bu kez İddiaya göre babası, annesini kemerle dövdü. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Rabia Tanrıvermiş kendisini bir anda beşinci kattaki evlerinin balkonundan aşağı bıraktı.

YAŞANAN OLAYI POLİS ŞÜPHELİ BULDU

Sultangazi’de bulunan evlerinin 5. katından atlayarak intihar ettiği iddia edilen genç Rabia kaldırma düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri edildi. Sağlık ekipleri kaldırımda kanlar içinde yatan genç kızı, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"KIZLARININ BAŞINDA KAVGA ETMEYE DEVAM ETTİLER"

Aynı apartmanda oturan ve gürültü üzerine dışarı çıkan Metin Kızıltaş, "Ailevi mesele olduğunu biliyorum ama detaylı bilgim yok. Kız yerde yatarken hala birbirleri ile kavga ediyorlardı" dedi.Mahalle sakini Ramazan İçlek de, "Biz sese indik aşağı, çığlık vardı. Burada zaten bir erkek, ablası vardı. Kızı bağırdı, 'Uyuşturucu kullanıyor, kemerle dövdü, annemi dokuz yerinden bıçakladı' diye. Bunları söyledi diye gitti kıza vurmaya çalıştı, bir de ondan kıyamet koptu. Sonra polisi aradık. Ambulans yetişti kadını götürdüler. Adam kızına bağırıyordu 'Polisi aramak yok' diye. Çığlık atan kızı, 'Kadın cinayeti, kadına şiddet var' dedi. O kıza da gitti saldırdı. Ben de müdahale etmeye çalıştım" diye konuştu.Polis olayın meydana geldiği binanın önünde ve sokakta geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri genç kızın düştüğü yerde ve beşinci kattaki evde detaylı inceleme yaptı. Anne ve baba ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Altıeylül'den yatırım Konakpınar Gençlik merkeziÖnceki Haber

Altıeylül'den yatırım Konakpınar Gençlik...

BALIKESİR'E DOĞALGAZLI OTOBÜSLER GELİYORSonraki Haber

BALIKESİR'E DOĞALGAZLI OTOBÜSLER GELİYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar