Facebook Reklamı
İnstagram

BESOB’TAN ŞAMPİYONA KUTLAMA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BESOB’TAN ŞAMPİYONA KUTLAMA
Esnaf teşkilatının içinden gelen Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan’ı esnaf teşkilatı yalnız bırakmadı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve esnaf odaları başkanları Göksel Karlahan’ın Başkanlığında gelen şampiyonluğu kutladı, kupa ile hatıra fotoğrafı çektirdi.Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem esnaf teşkilatının içinden gelen ve üç dönem Bandırma Kasaplar Odası görevini yürüttükten sonra Bandırmaspor Başkanlığı yaparak takımı TFF 2. Lig’ten TFF 1. Lige şampiyon olarak çıkaran Başkan Göksel Karlahan’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ERDEM ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Başkan Fehmi Erdem Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya gibi Türkiye’nin de zor bir dönemden geçtiği zamanda Balıkesir ve Bandırma’nın marka değeri olan futbol takımlarının başarısının insanlarımızı üzerinde pozitif etki yarattığını ifade ederek “Bandırmaspor’un bu sezon gelen şampiyonluğu insanlarımız üzerindeki kara bulutları atmasında bir nebze olsun etkisi olmuştur. Teşkilatımızın içinden gelen Başkanımız Göksel Karlahan’ı ve Yönetim Kurulu arkadaşları ile taraftarlara, futbolculara kısacası tüm camiaya bu şampiyonluk hayırlı olsun” dedi.

“AHİLİK KÜLTÜRÜNÜ BENİMSEDİK”

Bandırmaspoe Kulüp Başkanı Göksel Karlahan ise Bandırma Kasaplar Odası görevini üç dönem başarıyla yaptıktan sonra esnaf teşkilatının kendisinin arkasında hep durduğunu ifade ederek “Üç dönem yaptığım oda başkanlığından sonra beni teşkilat olarak sahiplenmeniz ayrı bir gurur. Biz geldiğimiz yeri unutmadık. Bizim mesleğimiz kasaplık. Kasaplıktan önce oda başkanlığına sonra da Bandırmaspor’umuzun başkanlığı nasip oldu. Esnaflıktan geldik. Esnaf kanaat etmesini de bilir, cefakarlığı da vefakarlığı da bilir. Esnaf odalarımız Türkiye’nin temel taşlarıdır. Fehmi Başkanımıza da bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi ile de bir dönem çalışma imkanımız oldu. Gerek Balıkesir’deki gerekse Bandırma’daki gerekse de diğer ilçelerimizdeki oda başkanlarımızla diyaloğumuz devam ediyor. Ahilik Kültürünü benimsemiş bir teşkilata sahibiz ve bunanla her zaman gurur duyuyoruz. Forma gecemizde yaptığınız destek içinde teşekkür ederiz” diyerek şampiyonluğu tüm camiaya hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Fehmi Erdem “Başkanlığınızda gelen bu şampiyonluk için tebrik ediyorum. Hakkınızla kazandığınız bu şampiyonluğun Bandırma’ya hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını diliyorum. Birlik beraberliğimiz her zaman daimdir. İyi günde de kötü günde de birlik içindeyiz. Ağabey kardeşlik içinde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğimize inancım tamdır. Misafirperverliğiniz için teşkilatım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette; Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, BESOB Başkan Vekili ve Bandırma Oto ve Ziraat Aletleri Odası Başkanı Hayri Özden, BESOB Başkan Vekili ve

Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Saran, Bandırma Bakkallar Odası Başkanı Ömer Metin, Bandırma Berberler Odası Başkanı Hasan Gündoğan, Bandırma Elektrikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Bandırma Sebzeciler Odası Başkanı Ertan Alpsu, Bandırma Madeni İşler Odası Başkanı Karani Dinçer, Bandırma Ağaç İşleri Odası Başkanı Sami İzci, Bandırma Terziler Odası Başkanı Niyazi Güler, Edincik Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sivaslı, Bandırma Tuhafiyeciler Odası Başkan Vekili Hüseyin Çeri, Bandırma Kahveciler Odası Başkan Vekili Bilal Avcı ve Bandırmaspor Kulüp Yöneticileri hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR HAVRAN'DAÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR HAVRAN'DA

Siyah incir ihracatı 30 Temmuz’da başlıyorSonraki Haber

Siyah incir ihracatı 30 Temmuz’da başlıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar