Facebook Reklamı
İnstagram

Burhaniye’de Başkan Deveciler Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burhaniye’de Başkan Deveciler Adaylığını Açıkladı
Burhaniye ilçesinde, partilerde aday adaylığı açıklamaları art arda yapılırken, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de bir törenle aday adaylığı açıklaması yaptı. CHP İlçe Başkanlığına gelen Deveciler’i çok sayıda partili de yalnız bırakmadı. Başkan Deveciler, "Yaptığımız etkinliklerle ilçemizin tanınırlığını artırdık. Görev sürem boyunca insanımızın mutluluğu için çaba sarf ettim. Tekrar görev aldığımızda yapacak çok işimiz var. Hepinize teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

CHP İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa seslenen Deveciler, kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti. Bu güne kadar hayata geçirdiği projeleri anlatan Deveciler, Meclis üyelerine de çalışmalarında kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Ali Kemal Deveciler, “Bugün, Burhaniye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı açıkladım.  31 Mart 2024 Yerel Seçimler Burhaniye Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurumuzu yaptık.  Yaşanabilir ve çağdaş bir kent oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana teslim ettiğiniz bu kutsal emanetin değerini ve sizlerin güvenini unutmadım ve asla unutmayacağım.

Yaptığımız etkinliklerle ilçemizin tanınırlığını artırdık. Ben akşam yastığa başını koyduğum da, harçlığı olmayan bir üniversite öğrencisi var mıdır, yavrusunu kreşe gönderemeyen bir anne var mıdır, ulaşamadığım bir ihtiyaçlı aile var mıdır diye kendime soruyorum., Görev sürem boyunca insanımızın mutluluğu için çaba sarf ettim.

Bu çabalarımda belediye meclisi üyelerimizin büyük desteğini gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda ortak akla önem verdik. Çok sayıdaki projeyi hayata geçirdik. Tekrar görev aldığımızda yapacak çok işimiz var. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Nehir MEMİŞ 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şeker Pancarları Dağ Gibi BiriktiÖnceki Haber

Şeker Pancarları Dağ Gibi Birikti

Burhaniye’de Bağlantı Yolu Sorunu ÇözüldüSonraki Haber

Burhaniye’de Bağlantı Yolu Sorunu Çözüld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar