Facebook Reklamı
İnstagram

Büyükşehir’den traktör sahiplerine reflektör desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir’den traktör sahiplerine reflektör desteği
Kazalar reflektörlerle önlenecek.Reflektörsüz traktör kasası kalmayacak .Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 66 bin traktör sayısı ile Türkiye’de 5. sırada olan Balıkesir’de traktör kazalarının önlenmesi için İvrindi ve Susurluk İlçeleri’nde başlattığı reflektör dağıtımını Altıeylül Pamukçu Mahallesi’nden devam ettirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, 20 ilçe genelinde traktör kazalarının önüne geçmek için İvrindi Gökçeyazı ve Susurluk İlçeleri’nde reflektör uygulaması başlattı. Reflektör uygulaması ile traktör kazalarının önüne geçmek ve can kayıplarını en aza indirmeyi amaçlayan ekipler, öncelikle şehirlerarası bölünmüş yola çıkmak zorunda kalan traktörlerin çok olduğu bölgeden uygulamaya başladı. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Ulaşım Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Altıeylül İlçesi Pamukçu Mahallesi’nde muhtarlık aracılığıyla traktör sürücülerine ulaştı. Pamukçu’nun meydanında bir araya gelen traktörlerin kasalarının hepsine 2918 sayılı trafik kanununda da takmakla zorunlu olan reflektörler tek tek çakıldı.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın trafik kazalarının önlemesine yönelik uygulamaların artırılmasını istemesi üzerine harekete geçtiklerini belirten Ulaşım Denetleme Şube Müdürü Orhan Balatlı “Traktör römorklarına 2918 sayılı trafik kanununda takmakla zorunlu olunan reflektör uygulaması yaptık. Bu amaçla ilk önce İvrindi İlçesi Gökçeyazı Mahallesi, Susurluk İlçesi ve üçüncü olarak da Altıeylül ilçesi Pamukçu Mahallesi’nde reflektör uygulaması yapıyoruz. Trafik kazalarının önlenmesine yönelik bu ve bunun gibi uygulamaları sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDERİZ
Reflektörlerin asfalta çıktıkları zaman hayatlarını kurtardığına vurgu yapan Pamukçulu traktör sürücüleri, “Reflektör sayesinde arkamızdan gelen diğer sürücüler bizleri rahatlıkla görebiliyor. Birçok kazadan bizi kurtarıyor. Kim düşündüyse Allah razı olsun. Bu milletin canı için uğraşıyorlar. Pamukçu, İzmir Balıkesir yolu üzerinde kalıyor. Birçok traktör gece yola çıkmak zorunda. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ederiz” diye açıklamada bulundular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karesi Eurodesk Temas Noktası Sahaya İndiÖnceki Haber

Karesi Eurodesk Temas Noktası Sahaya İnd...

Sındırgı'da Gökyüzü Gözlem ŞenliğiSonraki Haber

Sındırgı'da Gökyüzü Gözlem Şenliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar