Facebook Reklamı
İnstagram

CHP'li Tuna “Belediye Başkan Adayı Ön Seçimle Belirlenmeli”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Tuna “Belediye Başkan Adayı Ön Seçimle Belirlenmeli”
Yaptığı basın toplantısında Burhaniyeli gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Burhaniye Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Birgi Tuna; partinin belediye başkanı adayını belirlemek için üye bazında ön seçim yapmasının en uygun yol olduğunu dile getirdi. Aday belirlemek için mümkün olan en demokratik yolun ön seçim olduğunu savunan Tuna; parti üyelerinin iradesi ile belirlenen belediye başkanı adayı sayesinde parti içinde yaşanacak olası tüm kırgınlıkların da önlenebileceğini söyledi.

Kahvaltılı basın toplantısında, CHP eski ilçe başkanlarından Erman Pazarbaşı, CHP’nin eski ilçe yöneticilerinden Murat Dinçer ve Arzu Savut ile birlikte Burhaniyeli gazetecilerle bir araya gelen CHP Burhaniye Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Birgi Tuna; gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Burhaniye’de faaliyet gösteren neredeyse tüm gazetecilerin katıldığı toplantıda belediye başkanı seçilmesi durumunda Burhaniye için yapacaklarını oldukça ayrıntılı bir şekilde anlatan Tuna; CHP’nin Burhaniye Belediye Başkanı Adayını hangi yöntemle belirlemesi gerektiği konusunda da konuştu. Tuna; “CHP Burhaniye Belediye Başkan adayı, tüm CHP Burhaniye İlçe üyelerinin katılacağı bir ön seçim ile belirlensin. Tüm üyelerin katılacağı bir ön seçimin Burhaniye’de CHP’nin adayının belirlenmesi açısından en sağlıklı yol olacağına yürekten inanıyoruz.

Hiç kuşku yok ki; CHP yetkili organları, gerek mevcut süreçte gerekse seçim ortamında toplumun beklentilerinin oluşturduğu koşullarda en sağlıklı ve en doğru kararı alacak hassasiyeti gösterecektir. Tıpkı aday adaylığı açıklamamda ifade etmiş olduğum gibi, partimin yetkili organlarının alacağı her türlü karara saygılı olacağım. Bu aday adaylığı süreci ne şekilde sonuçlanacak olursa olsun, Burhaniye’de kazananın CHP ve CHP anlayışı olacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum.” diye konuştu.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir, Araç Filosuyla Türkiye’ye Örnek OluyorÖnceki Haber

Balıkesir, Araç Filosuyla Türkiye’ye Örn...

Balıkesir’de Ambulansla Uyuşturucu Taşırken YakalandılarSonraki Haber

Balıkesir’de Ambulansla Uyuşturucu Taşır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar