Facebook Reklamı
İnstagram

Çinli Otomobil Devi BYD Türkiye’de Satışta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çinli Otomobil Devi BYD Türkiye’de Satışta
Elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD'nin, Ekim-Kasım aylarında Türkiye'ye geleceği açıklandı. 20 bin ila 60 Bin euro araç fiyatlarıyla rekabetçi olacak elektrikli araçlar artık Türkiye Pazarında olacak. 4 Saniyede Hızlanan 600 km menzil sunan araçlar göze çarpıyor.

BYD modelleri hangileri? Özellikleri neler? BYD fiyatları ne kadar? BYD'nin ALJ Türkiye distribütörlüğünde ülkemize giriş yapacağı ve tüm elektrikli modellerini satışa sunması bekleniyor. BYD'nin elektrikli 5 modeli bulunuyor. Bunlar BYD Atto 3, BYD Tang, BYD Han, BYD Dolphin ve BYD Seal. İşte elektrikli BYD araçların özellikleri ve Avrupa fiyatları...

BYD ATTO MODEL 420 KM MENZİL
Çinli elektrikli otomobil üreticisi BYD, Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Özellikle BYD Atto 3 modeli, 420 km menzil, 150 kW güç ve 7.3 saniyede 0-100 km/h hızlanma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

BYD TANG MODEL 505 KM MENZİL

BYD'nin Türkiye'ye getireceği modeller arasında BYD Tang, BYD Han, BYD Atto3 ve BYD Seal bulunuyor. BYD TANG Suv modelinde 505 km menzil bulunurken 86 kwh’lık bir batrya bizi karşılıyor. Araç 517 hp güç üretirken hızlı şarj süresi 30 dakika olacağı belirtiliyor. Bu aracın Türkiye satış fiyatı ortalama 60 Bin Euro olması bekleniyor.

BYD SEAL MODEL 570 KM MENZİL

BYD Seal modeli Çin'de uygun bir fiyata alınırken Türkiye fiyatı henüz belli değil. Ancak aracın 40 Bin dolar bandında satışa çıkması bekleniyor. BYD Seal Sedan modelinde 570 km menzil bulunurken 82 kwh’lık bir batarya bizi karşılıyor. Araç 517 hp güç üretirken hızlı şarj süresi 30 dakika olacağı belirtiliyor. Bu aracın Türkiye satış fiyatı ortalama 40 Bin Euro olması bekleniyor.

BYD HAN MODEL 521 KM MENZİL

Çinli elektrikli otomobil üreticisi BYD, Türkiye pazarı için en iddialı modeli ise 4x4 özelliklerine sahip bir sedan araç oalrak göz çarpıyor. Özellikle BYD HAN modeli, 521 km menzil, 180 kW güç ve 3.9 saniyede 0-100 km/h hızlanma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Araç çift motor ile beslenirken çok kısa sürede hızlanmasıyla adeta Tesla ile yarışıyor. BYD Han EV'nin Türkiye'deki donanımları henüz belli olmasa da Avrupa'da standart özelliklerle dolu premium bir otomobil olarak satıldığını söyleyebiliriz. Otomobilin Almanya'daki fiyatları 69 bin eurodan başlıyor.

BYD'nin yılın son çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor. Şehir kullanımı için ideal olan bu araçların bataryaları hızlı şarjla 240 TL, ev şarjıyla 60-70 TL’ye doluyor.Bu haber, BYD'nin Türkiye pazarına girişi ve sunacağı modeller hakkında detaylı bilgiler veriyor. Özellikle BYD Atto 3 modelinin özellikleri ve fiyatlandırması, elektrikli otomobil kategorisinde yer alan diğer modellere kıyasla oldukça rekabetçi.

BYD'nin Sunduğu Modeller
BYD, Türkiye pazarına giriş yaparken birkaç farklı modeli de beraberinde getirdi. Bu modeller arasında tamamen elektrikli SUV'lar, sedanlar ve hibrit araçlar yer alıyor. Şirketin en çok dikkat çeken modeli ise BYD Tang olarak göze çarpıyor. Tang, yüksek menzili ve lüks iç tasarımı ile Türk tüketicilerinin ilgisini çekebilir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazdağları Bal Ormanı Şifa DağıtacakÖnceki Haber

Kazdağları Bal Ormanı Şifa Dağıtacak

BAÜN'den 10 Yeni Uluslararası AnlaşmaSonraki Haber

BAÜN'den 10 Yeni Uluslararası Anlaşma

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar