Facebook Reklamı
İnstagram

Çocuklar Karne Sevinci Yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar Karne Sevinci Yaşadı
Vali İsmail Ustaoğlu 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona eren ilk dönemi dolayısıyla karnelerini alan öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Vali Ustaoğlu, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu ve Nuran Oğuz Anaokulu’nda düzenlenen programda karnelerini alan öğrencilere iki haftalık tatilde kendilerine değer katacak etkinliklerde bulunmalarını tavsiye etti. Ustaoğlu karne alan öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği programda, “Bugün, 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle birlikte ilimiz genelinde 198 bin evladımızın karne heyecanına ortak oluyoruz. İlk Dönem Sonu Karne Törenini, 1035 öğrencimizin 50 öğretmeniyle birlikte eğitim aldığı Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu ve Nuran Oğuz Anaokulunda gerçekleştiriyoruz. Ara tatilin tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Ustaoğlu, “Evlatlarımızın Yarının Türkiye’sini İnşa Edeceğinin Bilincindeyiz”

Zihni açık, ufku geniş, bilgili, kültürlü, ahlaklı nesillerin yetişmekte olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Vali Ustaoğlu, “Eğitim öğretimi her işin başı olarak görüyoruz. Eğitim ve öğretime harcanan her emeğin, faaliyetin, yatırımın; Türkiye'nin geleceğine yapılan en büyük yatırım olduğunu düşünüyoruz. Amacımız her bir vatandaşımızın çocuğu en nitelikli eğitim ve öğretim imkânına kavuşmasıdır. Bu amaçla eğitimin kalitesini artırmak, yaygınlaştırmak ve fırsat eşitliğini sağlamak için çok yönlü bir mücadelenin içindeyiz. Gözlerinin parıltısı kalbimizi ısıtan işte bu evlatlarımızın yarının Türkiye’sini inşa edeceğinin bilincindeyiz. Evlatlarımızla her bir araya gelişimizde, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına dair umutlarımız daha da güçleniyor. Çünkü yarının bilim adamları, şampiyonlar, sanatçılar, edebiyatçılar, siyasetçiler, işadamları, mühendisler, bugün karne alan çocuklarımızın arasından çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Eğitimin her yerde her alanda devam ettiğine dikkat çeken Ustaoğlu öğrencilere, “ Sosyal etkinliklerle, doğa ve çevreyle ilgilenin. Aile büyüklerinizi ziyaret edin, arkadaşlarınızla vakit geçirin.  Gençlik merkezlerimizdeki kulüp ve akademi çalışmalarıyla kendinizi geliştirin. Tatilinizi, spor yaparak, kitap okuyarak değerlendirin. Sizler geleceğimizin teminatı, milletimizin umudu, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz.” şeklinde seslendi. HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir'de Toprak Analiz Cihazı hizmet verecekÖnceki Haber

Balıkesir'de Toprak Analiz Cihazı hizmet...

Burhaniye’de madde bağımlısı genç evini ateşe verdi   Sonraki Haber

Burhaniye’de madde bağımlısı genç evini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar