Facebook Reklamı
İnstagram

Hakan Afşin Altıeylül Plevne Mahallesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakan Afşin Altıeylül Plevne Mahallesinde
İYİ Parti’nin Altıeylül Belediye Başkan adayı Hakan Afşin Arıcan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Plevne Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, göreve geldiklerinde kuracakları “Kızılelma Vakfı” ile şehit ve gazi yakınlarına destek sağlayacaklarını açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, Plevne Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Arıcan, kıraathanelerde vatandaşlarla sohbet ederek projelerini anlattı.Arıcan, “Bu caddenin adı Şehit Birol Koç Caddesi. Buraya gelince geçen gün karşılaştığım bir şehit babasını üzülerek hatırladım. Pazaryerinde seçim çalışması yaparken simit satan bir amcamızla tanıştım. Yaptığımız sohbette amcamızın bir şehit babası olduğunu öğrenince içim parçalandı, öfkem bin kat daha arttı. Bu aziz vatanın savunması sırasında vatan haini kahpelerin kurşunlarıyla şehit olan bir yiğidimizin babasına sahip çıkılamaması, onun bu yaşta simit satarak evine ekmek götürmeye çalışması beni çok ama çok üzdü. Çürük raporu alıp askerlikten kaçanlar bir eli yağda bir eli balda şatafatlı hayatlar yaşarken, bu vatan için canını veren bir şehidin babasına reva görülen hayat bu olmamalı” dedi.

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, “İnşallah iş başına geldiğimizde, ki geliyoruz çok az kaldı, İyi ve gerçek sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bu gibi haksızlıkların ortadan kaldırılması için çaba göstereceğiz. Kuracağımız “Kızılelma” vakfı aracılığıyla ilçemiz sınırları içinde yaşayan başta şehit ve gazi yakınlarımızın, engelli vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yine vakfımız aracılığıyla bu ailelerin çocuklarının eğitim süreçlerine azami desteği vereceğiz. İnançlı bir Türk milliyetçisi olarak, bu benim için başlıca görev olacaktır. Memleketimiz için canlarını veren aziz şehitlerimizin emanetlerine biz ne versek azdır” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayvalık Kadın Oyunları Festivali 4. Kez Sahne AlacakÖnceki Haber

Ayvalık Kadın Oyunları Festivali 4. Kez...

Ahmet Akın'a Şamlı'da Traktörlü karşılamaSonraki Haber

Ahmet Akın'a Şamlı'da Traktörlü karşılam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar