Facebook Reklamı
İnstagram

Hasan Avcı "31 Martta İlk Bayramı Kutlayacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Avcı "31 Martta İlk Bayramı Kutlayacağız"
Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta ilk bayramı kutlayacağız. Ardından Ramazan Bayramıyla ikinci bayrama kavuşacağız”dedi.

Altıeylül'den Bağımsız Belediye Başkanı olarak çıkan ve Balıkesir'de 2. tarihi yazmak için gece-gündüz dur durak bilmeden seçmeniyle buluşan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor.Kırsal Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra gündüzleri de Sivil Toplum Örgütlerini ve Odalara ziyarette bulunan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, sırasıyla Emekliler Derneği, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ve Sakatlar Derneği'ne ziyarette bulundu. Avcı, "Bizleri destekleyen siz değerli Odalarımız ve Sivil Toplum Örgütlerinin üyelerine teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayarak samimi ve içten bizlere destek veren herkese selam olsun" dedi.
Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ve Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'ya ziyarette bulunan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, "Bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen oda başkanlarımıza teşekkür eder kolaylıklar dileriz" diye konuştu.

BAĞIMSIZ HASAN AVCI’YA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!
Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı gitmiş olduğu kırsal mahallelerde de coşkuyla karşılanıyor.  Seçim startını verdiği günden bugüne kadar Altıeylül'de büyük ses getiren ve 7'den 70'ye herkesin başkanı olan Hasan Avcı'ya destek çığ gibi büyüyor.Her gittiği mahallede ayrı bir heyecanla, sevinçle karşılanan Hasan Avcı dün de seçim çalışmalarına devam etti.  Altıeylül’ün kırsal mahalleleri olan Karamanköy ve Yakupköy’de vatandaşlarla bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, "Altıeylül için yapacaklarımız bitmedi. Altıeylül için bağımsız olarak bir ateş yaktık ve vatandaşın desteğiyle bu ateş her geçen gün büyüyor. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAĞIMSIZ HASAN AVCI: “DESTEĞİNİZ BİTLERİ MUTLU EDİYOR”
Karaman Köy’de meşalelerle ve davullarla karşılanan Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı “Bizlere göstermiş olduğunuz desteğiniz bizleri mutlu ediyor. Bağımsız olarak çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere desteğinizi esirgemeyin” diye konuştu.Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü: “6,5 yıldır sizlere hizmet etmek için gayret sarf ediyoruz. Gücümüz yettiğince sizler için hizmet etmeye çalıştık. 31 Mart'ta inşallah bu kardeşinizi yalnız bırakmayacaksınız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. İnşallah Pazartesi günü mübarek ramazan ayına giriyoruz. Hepinizin şimdiden Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Mevla’m sağlıkla sıhhatle hepimizi mübarek ramazan ayına kavuştursun. İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta ilk bayramı kutlayacağız. Ardından Ramazan Bayramıyla ikinci bayrama kavuşacağız.  Bu soğuk havada bizlere destek vermek için yanımızda oldunuz. Sizlere teşekkür ediyorum”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tır Dorsesi Aracı ezdi, 4 kişi hayatını kaybettiÖnceki Haber

Tır Dorsesi Aracı ezdi, 4 kişi hayatını...

Balıkesir'de Narkoçelik Operasyonu 245 GözaltıSonraki Haber

Balıkesir'de Narkoçelik Operasyonu 245 G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar