Facebook Reklamı
İnstagram

Hasan Avcı Bağımsız Aday olarak Sahaya İndi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Avcı Bağımsız Aday olarak Sahaya İndi
Yerel seçimde Balıkesir'de adaylar birer birer seçim starlarını veriyor. AK Parti’den 2024 seçim dönemi aday gösterilmeyen ve 31 Mart seçimlerine bağımsız olarak girme kararı alan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı seçim çalışmaları için sahaya iniyor.

31 Mart yerel seçimleri için Altıeylül’den Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Hasan Avcı; “Hikayeden çıkmıyoruz” diyerek seçim çalışmalarına start verdi. Bağımsız olmasına rağmen yalnız olmadığını söyleyen Avcı; “İrademizi milletimize teslim ettik. Milletimizin doğrultusunda yürüyoruz. Milletimizle daha güçlüyüz” dedi.Altıeylül Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, dün farklı siyasi partilerden geniş bir kitleyi etrafında toplayarak “Altıeylül İttifakı” adı altında seçim çalışmalarına başladı.  Gazi Mustafa Kemal Paşa kompleksi yanında bulunan Tomruk Kafe'de düzenlenen basın açıklamasına yaklaşık 2500 kişi katıldı. Hasan Avcı, aday gösterilmemesi sonrasında sahadan gelen taleplerden dolayı bağımsız olarak Altıeylül Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyleyerek Altıeylül’e hizmet etmeye devam etmek istediğini belirtti.

"Rekor Bir Oy ile seçileceğim"

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Hasan Avcı, Tomruk Kafe'de düzenlediği toplantıda neden bağımsız aday olduğunu anlattı, Altıeylül’de ‘Altıeylül İttifakı’nı oluşturduklarını söyledi. Avcı, bütün partilerden oy alarak rekor oyla seçileceğini iddia etti. Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Hasan Avcı, yaptığı çalışmaları anlattı, 31 Mart’ta rekor oyla seçileceğini söyledi.Başkan Avcı “ İyi niyetle, samimi duygularla,  evladımızdan, çoluğumuzdan çocuğumuzdan fedakarlık yaparak, ekibimizle, arkadaşlarımızla, personelimizle birlikte, gücümüz nereye kadar yetiyorsa onu sarf ederek o emeği vererek 6.5 yıldır bu şehir için çalıştık, emek verdik, mücadele ettik.Gönül arzu ediyordu ki yine aynı şekilde aday gösterilere bu süreçte yolumuza devam edelim. Onunla ilgili de aday olma irademizi de Balıkesir çok büyük bir yere değil herkes artık bizi tanıyor, açık sözlüyüz, açık yürekliyiz. Kapalı kapılar ardında konuşulabilecek ne varsa milletimizin önünde de konuştuk. Aday olma irademizi de açık bire şekilde ortaya koyduk. Dedik ki biz Altıeylül için yeniden adayız. Bunu çalışmalarımızla da verdiğimiz mücadele ile de ortaya koyduk. Tabi farklı şekilde bazı arkadaşların kişisel problemlerinden dolayı aday gösterilmedik” dedi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir'de RE-You Yeşil Yakalı İstihdam ArtıyorÖnceki Haber

Balıkesir'de RE-You Yeşil Yakalı İstihda...

Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e çok sert cevap!Sonraki Haber

Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e çok ser...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar