Facebook Reklamı
İnstagram

Hasan Avcı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Avcı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Oldu
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyince Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti tarafından yeni dönemde aday gösterilmeyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, seçimlere bağımsız aday olarak girecek.AK Parti tarafından yeni dönemde aday gösterilmeyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, seçimlere bağımsız aday olarak girecek. Bir süre Yeniden Refah Partisi’nden aday olacağı konuşulan Hasan Avcı, tercihini bağımsız adaylıktan yana kullandı.  Avcı’nın adaylık açıklaması şu şekilde; “Partimiz tarafından aday gösterilmem üzerine Partimiz tarafından bir başka adayın gösterilmesi üzerine daha önce çektiğim video bir tepki koymak istememdi. Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünki siyasi rekabet sürecinde önümüzde kazanmakla ilgili farklı seçenekler var. Kazanmak için her yol mübah anlayışı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anlayışına ya da davasına zarar verme düşüncesi kesinlikle mümkün değil.

Bu yolda bana teklif getiren diğer siyasi partilere de teşekkür ediyorum. Yıllardır aynı yolu yürüdüğüm AK Parti tarafından aday gösterilmediğim ilan edildiği günden itibaren şahsımıza gösterilen destek ve çağrılara cevap verme zorunluluğum ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Altıeylül ilçemize ve siz değerli vatandaşlarımıza hizmete devam edebilmek için Altıeylül Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olma irademi ortaya koyuyorum. Duruşumuzdan, yolumuzdan ve yönümüzden sapmadan sizlerin desteği ile bu hizmet yarışına girmiş oluyorum. Bu nedenle 2024 yerel seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum. 7 yıldır birlikte yürüdüğüm AK Parti teşkilatına ve ekip arkadaşlarıma teker teker teşekkür ediyorum. Kıymetli Hemşehrilerim; Altıeylül’ümüz için yeniden hizmet etmeye talibiz, gönüllerinize talibiz, dualarınıza talibiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süper Lig maçları bir hafta ertelendiÖnceki Haber

Süper Lig maçları bir hafta ertelendi

Balıkesir’de 2023’te Kaç Kişi Evlendi Dersiniz?Sonraki Haber

Balıkesir’de 2023’te Kaç Kişi Evlendi De...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar