Facebook Reklamı
İnstagram

Hasan Avcı Dur Durak Bilmeden Sahada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Avcı Dur Durak Bilmeden Sahada
Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta ilk bayramı kutlayacağız. Ardından Ramazan Bayramıyla ikinci bayrama kavuşacağız. Seçim pusulasında ‘HERKESİ GEÇ HASAN AVCI’YI SEÇ diyor sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum ”dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Kuva-yi Milliye ateşini ikinci kez Altıeylül’den yakacağız. 1968 yılında Hüseyin Baştuz bağımsız olarak Balıkesir’de Belediye Başkanı olarak çıktıysa bizlerde ikinci bir efsaneyi Altıeylül’den bağımsız belediye başkanı çıkarak yapacağız” dedi.

“BAŞKANIM SENİN YANINDAYIZ”
Altıeylül’e eser belediyeciliği anlayışıyla 6,5 yıldır hizmet eden ve Altıeylül’de yaşayan vatandaşların takdirini toplayan Hasan Avcı’ya 7’den 70’e herkes sevgi dolu sözlerle “Başkanım senin yanındayız. Haksızlığa uğradın ama Bağımsız olarak çıkmış olduğun bu yolda oylarımızı Hasan Başkan’a atacağız. Evlerde, kahvelerde, pazarlarda ve mahallelerde Hasan Başkanımıza destek olunması konusunda herkesi uyarıyoruz. Seçim pusulasında da Altıeylül’den bağımsız çıktığını ve pusulada sağ en köşede bağımsız olarak yer aldığını ve mührü Hasan Başkan’ın bağımsız yazdığı yere basmaları konusunda bilgi veriyoruz” dedi.

 HASAN AVCI’YA KIRSAL’DAN TAM DESTEK
'Milletimizle Daha Güçlüyüz' sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, hafta sonu da Altıeylüllü vatandaşlarla bir araya geldi.
CUMARTESİ günü Dursunbey’iler Derneği'ne yapılan ziyaretle başlayan çalışmalar Altıeylül'ün Kırsal Mahalleleri olan Sarıalan, Dallımandıra, Ali Ağa, Dereköy, Ortamandıra, Aynaoğlu, Kesirven ve Kabaklı'da vatandaşlarla bir araya geldi. PAZAR günü ise sırasıyla Bozen, Cinge, Sıvatpınar, Kirazköy, Dişbudak, Çiftçidere, Boğalan, Çamköy, Karakavak, Kozören, Karamanlar, Macarlar ve Dereçiftlik mahallelerine ziyarette bulunuldu.



“31 MART’TA DESTEKLERİNİZLE BİRİNCİ BAYRAMI YAPACAĞIZ”
Cumartesi ve Pazar günü 21 mahalleye ziyarette bulunan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Öncelikle siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımızın Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Mevla’m bizleri Ramazan ayına kavuşturduğu gibi sağlıkla, sıhhatle afiyetle Ramazan Bayramına da kavuştursun. Ama önce 31 Mart'ta bir ara bayramla bizleri bir araya getirsin. Çıktığım bu yolda özellikle kırsal mahallelerden destek ve hayır dualarınızı alıyorum. Allah hepinizden razı olsun. 31 Mart'ta inşallah güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağız. Bizleri coşkuyla karşıladığınız için başta muhtarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Biz ilçemizin sorunlarını çözmek için var gücümüzle emek veriyoruz. Parolamız ‘BAĞIMSIZIZ AMA YALNIZ DEĞİLİZ’ bunu bugün kırsal mahallelerimizde çok güzel gördük. Sizlerden destek bekliyoruz. 31 Mart Yerel seçimlerinde Altıeylül’de bağımsız aday olarak çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin oylarını alarak Altıeylül’e hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.Ramazan ayının ilk teravih namazını İmam Birgivi Camiinde kılan Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı teravih namazı sonrasında cemaatle bir araya geldi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Dakika... Fenerbahçe'nin rakibi belli olduÖnceki Haber

Son Dakika... Fenerbahçe'nin rakibi bell...

Köpek Doktora Havladı diye Sahibine Rekor CezaSonraki Haber

Köpek Doktora Havladı diye Sahibine Reko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar