Facebook Reklamı
İnstagram

Hasan Avcı’dan Bayram Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Avcı’dan Bayram Mesajı
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Kurban Bayramı’nda Altıeylüllülerin hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Avcı, “Altıeylül Belediyesi Kurban Bayramı’nın 1.nci günü olan 28 Haziran Çarşamba günü ekiplerimiz Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda küçükbaş kesim işlemlerini gerçekleştirecek” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Avcı, “İlçemiz Altıeylül’de yaşayan ve Balıkesirli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte daha nice bayramlarda buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Çok şükür ki Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da bir araya gelerek bayramları bayram gibi yaşamaya devam edeceğiz. Altıeylül Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzur içinde mutlu bir bayram geçirebilmesi için tüm birimlerimizle Altıeylül sakinlerinin hizmetinde olacağız.

 “İhtiyaç sahiplerinin yanındayız”
Kurban kesim hizmetinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban eti bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız, kurban etlerini bayramın 1’inci günü 2. Gündoğan Mahallesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ne kurban etlerini teslim noktamıza gelerek gerçekleştirebilirler. Vatandaşlarımızın bağışta bulundukları etler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Mevla’m şimdiden hepimizin ibadetlerini kabul eylesin inşallah. Huzur içinde bir bayram diliyorum” dedi.

Hayvan pazarında küçükbaş hayvan kesimi gerçekleştirilecek
Altıeylül Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nda Altıeylül’de yaşayan vatandaşlara hizmet için çalışmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nda kurban kesim hizmetinden faydalanmak isteyen Altıeylüllü vatandaşların 200 TL karşılığında bu hizmetten faydalanabilecek. Kesim ücretleri Hayvan Pazarı’nda bulunan tahsilat noktalarına yatırılacak.  Altıeylül Belediyesi bu Kurban Bayramı’nda da kurban kesim hizmetiyle Altıeylül sakinlerinin hizmetinde olacak. Küçükbaş kurban kesim yeri Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda gerçekleştirilecek.

Bağışta bulunmak isteyenlere teslim noktası açılacak
Kurban kesim hizmetinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban eti bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, kurban etlerini 2. Gündoğan Mahallesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ne teslim edebilecek. Kurban etleri 28 Haziran Çarşamba günü saat 11.00 – 18.00 saatleri arasında bırakılabilecek.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Piyasalar Yangın Yeri! Dolar 26 TL'yi, Euro 28 TL'yi AştıÖnceki Haber

Piyasalar Yangın Yeri! Dolar 26 TL'yi, E...

Ayvalık Tatil Sezonuna HazırSonraki Haber

Ayvalık Tatil Sezonuna Hazır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar