Facebook Reklamı
İnstagram

İyi parti Balıkesir için Turhan Çömezi Aday gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi parti Balıkesir için Turhan Çömezi Aday gösterdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Balıkesir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı milletvekili Turhan Çömez oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Turhan Çömez’in adaylığını açıkladı. İstanbul adayı olarak Buğra Kavuncu‘yu açıkladıktan sonra “Bir gıcıklık daha yapacağım” diyen Akşener, "Turhan Çömez burada mı?" diye sordu. Çömez’in salonda olmadığı anlaşıldı. Buna karşın konuşmasını sürdüren Akşener,  “Ben milletvekillerimizi şehirlerde aday yapmayı istemiyordum gerçekten istemiyordum ama şöyle oldu. ‘Ben yeni katıldım hani buraya aday olmam ayıp olur mu’ diyen bir Turhan Çömez’le karşılaştım. Balıkesir’i alacağına inanan , belediye başkanlığı görevini de layıkıyla sürdüreceğine inandığımız bir arkadaşımız da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kendi talep etti. Evet İYİ belediyeciliği herkese göstereceğiz inşallah” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'nda konuştu. Dün Mecliste onaylanan İsveç’in NATO üyeliği hakkında konuşan Akşener, "İYİ Partimizin hayır oyuna rağmen Cumhur İttifakı ve CHP oylarıyla maalesef kabul edildi. Milli güvenliğimiz için talep ettiğimiz hususlar henüz yerine getirilmemiş muhataplarımız tarafından, kabul edilebilir adımlar henüz atılmamış olduğu halde ülkemizin elindeki çok önemli bir koz adeta bir muammayla elimizden uçup gitmiş oldu. Öyle bir oylama yaşadık ki adeta bir turnusol kağıdı niteliğindeydi. Bir tarafta madde madde şartlar açıklayıp bol keseden atanların, içeride efelenip dışarıda sus pus olanların, daha önce nicesine şahit olduğumuz tornistanlarını izledik. Diğer taraftaysa 'İktidar ile hizalanmayacağız' diyenlerin, 'AK Parti'yle aynı bildiriye imza atmayız' diyenlerin iktidarla birlikte aynı vahim yanlışa el kaldırışlarına şahit olduk. Peki şaşırdık mı? Elbette şaşırmadık. İsveç meselesinde bu tavrı ortaya koyanlar, tıpkı Rahip Bronson rezaletinde ve Kaşıkçı davasında olduğu gibi bir kıskaç siyasetini yine milletimize dayatmış oldular. Terörle mücadele tezkeresini sakıncalı bulup 'hayır' diyenler de, teröre alan açanları NATO’da müttefikimiz yapmakta en küçük sakınca görmediler" dedi. 
(Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taktığı Kaskı Onun Hayatını KurtardıÖnceki Haber

Taktığı Kaskı Onun Hayatını Kurtardı

Balıkesirli Fırıncı Ucuz Ekmek Satmaya devam ediyorSonraki Haber

Balıkesirli Fırıncı Ucuz Ekmek Satmaya d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar