Facebook Reklamı
İnstagram

JANDARMA DEFİNE AVCILARINI YAKALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JANDARMA DEFİNE AVCILARINI YAKALADI
Balıkesir'in Balya ilçesinde kaçak kazı yapan 5 kişi, jandarma tarafından malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Balya ilçesinde S.G., O.Ç., Ö.M.G., N.C.Ö. ve S.Ç. isimli şahısların izinsiz kazı yapacakları bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri, şüphelileri kazı yaparken suçüstü yakaladı. Jandarma ekipleri şüphelilerle birlikte 3 adet detektör, 4 adet kürek ve 3 adet kazma ele geçirdi. Ele geçen malzemelere el konularak, şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Balıkesir'de polis ekipleri il ve ilçeler genelinde yaptıkları operasyonlarda çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 9 kişiyi yakaladı.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl merkezi ve ilçeleri genelinde yaptığı çalışmalarda muhtelif suçlardan aranan şahıslardan Balıkesir İl Merkezinde 2,Ayvalık İlçesinde 1, Burhaniye İlçesinde 2, Edremit İlçesinde 3 ve Sındırgı İlçesinde 1 olmak üzere toplam 9 şahsı yakaladı.

Polis ekipleri İl merkezi ve Edremit'te yaptıkları operasyonlarda 3 ateşli silah ve bunlara ait 8 fişek ele geçirdi.

Son dakika haberleri... Balıkesir'de polis 3 silah yakaladı, System.String[]

Edremit'te  yapılan operasyonlarda ise 3 ateşli silah ve bunlara ait 8 fişek ele geçirdi.

Balıkesir İl Emniyet ekiplerinin Balıkesir il merkezi ve Edremit ilçelerinde yaptıkları çalışmalarda; İl Merkezinde, 1 adet ruhsatsız üzerinde ibaresi bulunmayan 7,65 mm çapında ateşli silah ve bu silaha ait 5 adet fişek, 1 adet ruhsatsız üzerinde ibaresi bulunmayan pompalı tüfek ve bu silaha ait 2 adet fişek, Edremit İlçesinde, 1 adet ruhsatsız Glock  marka 9 mm çapında ateşli silah ve bu silaha ait 1 adet fişek olmak üzere toplam, 2 adet ruhsatsız ateşli silah ve 6 adet fişek, 1 adet pompalı av tüfeği ve 2 adet fişek ele geçirildi. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
5 KİLO DOMATES 1 BARDAK ÇAY EDİYORÖnceki Haber

5 KİLO DOMATES 1 BARDAK ÇAY EDİYOR

Doğalgaz keşfi müjde değil, bir itiraftırSonraki Haber

Doğalgaz keşfi müjde değil, bir itiraftı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar