Facebook Reklamı
İnstagram

Mesut Eray 'BALOSB’ ye yatırım getirdik, Şimdi sıra Altıeylül'de'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesut Eray 'BALOSB’ ye yatırım getirdik, Şimdi sıra Altıeylül'de'
Mesut Eray,” 2. Gündoğan mahallesinin sorununu çözecek gücümüz de, etkimiz de var.”Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ ın da katıldığı 2. Gündoğan Mitingi’nde Altıeylüllü vatandaşlara seslendi. Eray,” BALOSB’ ye yatırımları getiren ekip burada. 1 Nisan’dan sonra da aynı şekilde güç birliği ile Altıeylül’ ü müreffeh bir ilçe yapacağız.” dedi.

2. Gündoğan mitinginde bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Balıkesir’e istihdam sağlayan büyük yatırımları BALOSB’ ye kazandıran ekip ile vatandaşların karşısına çıktıklarını söylerken şunları dile getirdi; “ Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ ın teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir şehrin gelişmesi için önemli üç kural var. Bir, sanayisi gelişmiş olacak. İki, üniversitesi gelişmiş olacak. Üç, yerel yönetimi gelişmiş olacak. Ben, yaklaşık sekiz yıl Organize Sanayi Müdürü olarak hizmet verdim. Bu sürede 62 yeni fabrikayı bu şehre kazandıran, 15 bin kişilik istihdamı sağlayan ekibin içindeydim. Bu işleri elbette tek başıma yapmadım. Bu işleri yaparken arkamızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz vardı, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vardı. Biz kamulaştırma yaparken finanslarımızı o sağladı. 58 yeni fabrika daha geliyor. Bunların alt yapı kredisini de Mustafa Varank sağladı. Arıtma tesisini yaparken de finansını Mustafa Varank sağladı. Biz bu ekiple; BALOSB’ye, şehrimize büyük yatırımları getirdik, sırada Altıeylül var. Sayın Bakanıma; Balıkesir’e, Altıeylül’e, sanayimize katkılarından dolayı, Türkiye sanayisine katkılarından dolayı sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederim. Gündoğan mahallemizin sorunlarını biliyorum. En önemli sorun altyapı. Biz hazırlıklarımızı yaptık, sizlerin teveccühleri ile göreve geldiğimizde en kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. Bu sorunu çözmeye gücümüz ve etkimiz var ” dedi.

VARANK, “BALOSB’Yİ TÜRKİYE’DE PARLAYAN YILDIZ HALİNE GETİREN MESUT ERAY’DIR”

Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ni Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getiren kişi Mesut Eray’dır.” dedi. 2. Gündoğan mahallesinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Varank konuşmasında, “Biz Mesut Eray ile sadece Balıkesir için değil, Türkiye için önemli projeleri birlikte gerçekleştirdik. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde, yeni yatırımların buraya getirilmesi, alt yapı çalışmalarının yapılması, insan kaynaklarının geliştirilmesi ile ilgili o kadar güzel işleri hayata geçirdi ki, BALOSB Türkiye’de parlayan bir yıldız haline geldi. Ne zaman yurt dışından bir heyet gelse; ‘Sizin organize sanayi bölgesi diye bir politikanız var. Bunu bize anlatır mısın?’ diye bana sorarlar. Ben de onlara derdim ki; ‘Benim anlatmama gerek yok. Gidin Balıkesir’e, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret edin. Bölge Müdürü Mesut Eray, bir organize sanayi bölgesi nasıl olmalıdır size göstersin’ derdim. Adeta bir ilçe gibi yönetilen organize sanayi bölgelerinde tecrübe kazanmış, başarılı ve hizmet etme aşkıyla dolu değerli arkadaşımız Mesut Eray’ı aday olarak gösterdik. Sizler onun arkasında durursanız Altıeylül için çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Mesut Eray arkadaşımızın Altıeylül için projeleri hazır, biz de kendisine destekçi olmaya, sizlere hizmet etmeye var gücümüzle devam edeceğiz.” dedi.2. Gündoğan mitingine;  Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhur İttifakı İl ve ilçe başkanlarının yanı sıra önceki dönem ilçe başkanları, teşkilat mensupları, meclis üye adayları ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rekabet Kurulundan Facebook ve Meta'ya cezaÖnceki Haber

Rekabet Kurulundan Facebook ve Meta'ya c...

Balıkesir Kuzeybatı Yeni Çevreyolu ilk etabı açıldıSonraki Haber

Balıkesir Kuzeybatı Yeni Çevreyolu ilk e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar