Facebook Reklamı
İnstagram

Mesut Eray saha çalışmalarına hızlı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesut Eray saha çalışmalarına hızlı başladı
Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday olarak açıklandığı 2 Şubat tarihinden itibaren, baba ocağı Ayvatlar’dan başladığı mahalle ziyaretlerinde, merkez ve kırsal olmak üzere 13 mahallede vatandaşlarla buluştu.

3 Şubat itibari ile baba ocağı Ayvatlar’dan ana ocağı Ovaköy’e, merkez mahalleler de olmak üzere 13 mahallede vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, “Ben Altıeylül’ün öz evladıyım. Merkezden kırsala, tüm Altıeylül’ün kentsel yaşam kalitesini yükseltmek için göreve talibim.” dedi. Merkez; Bahçelievler, Plevne, 2. Gündoğan, Gümüşçeşme, Sütlüce, Yıldız, Gazi Osman Paşa, Kırsal;  Ayvatlar, Balıklı, Ovaköy, Halalca, Aslıhantepecik ve Aslıhan mahallelerinde; semt pazarları, mahalle esnafı, sivil toplum kuruluşları ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Eray, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Altıeylül Kurucu Belediye Başkan yardımcılığı ve Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak yapmış olduğu başarılı çalışmalarla iz bırakan Eray, gittiği mahallelerde vatandaşlardan övgü sözleri aldı.

BALOSB Bölge Müdürü olarak görev yaptığı sürede gerçekleştirilen başarılı çalışmaları dile getiren Eray,” BALOSB’ de göreve geldiğimde 4800 kişi çalışıyordu, şimdi bu sayı 18 bin kişi. 95 olan fabrika sayısı, şimdi 165. Alt yapısıyla, Gümrük ve Ticaret Merkezi ile kreşinden mesleki eğitim kurslarına kadar BALOSB’de neredeyse bir ilçe inşa ettik. Bu süreçte kazanmış olduğum tecrübemle Altıeylül’ün en ücra mahallesine kadar ulaşıp, sizlerin de desteği ile Altıeylül’ü marka ilçe haline getirmeyi istiyorum.” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, 31 Mart’a kadar saha çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceğini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karesi'de Dünden Bugüne İstişaire toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Karesi'de Dünden Bugüne İstişaire toplan...

Çiftlik Bank Tosuncuk Tahliye talep ettiSonraki Haber

Çiftlik Bank Tosuncuk Tahliye talep etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar