Facebook Reklamı
İnstagram

Mesut Eray'dan yeraltı otopark Projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesut Eray'dan yeraltı otopark Projesi
Altıeylül’de park sorununa kalıcı çözüm, Yeraltı Otopark Projesi ve Modern Pazar Alanları Altıeylül’de alışverişin tanımını değiştirecek. Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’de sürdürülebilir projeler ile çözüm üretecek.

Cumhur İttifakı adayı Eray, projeleri hakkında yaptığı açıklamada “Daha modern ve yaşanabilir Altıeylül için sürdürülebilir projeler ile hizmete talibim.  Hızlı kentleşme ve özel araç sayısındaki artış nedeniyle otopark alanlarında düzensizlik ve yetersiz park alanı sebebi ile yaşanan otopark sorununa kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüm bulacağız. Yine mahallelerimizde Modern Pazar Alanları inşa ederek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek modern alanlar kazandırmayı hedefliyoruz. Bunları gerçekleştirecek gücümüz de yetkinliğimiz de var.” dedi.

ALTIEYLÜL YERALTI OTOPARKLARI
Altıeylül’de otopark sorununu kalıcı olarak çözeceğini ifade eden Eray, “Altıeylül Yeraltı Otoparkları’ ile vatandaşlarımız yepyeni bir otopark deneyimi yaşayacak. Gelişen teknolojiye ayak uyduran Yeraltı Otoparkları, bünyesinde bulunacak oto lastik depoları ve şarj istasyonları ile büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Kompleks olarak tasarlanacak olan proje, butik alışveriş dükkanları, nitelikli zaman geçirebilecek gençlik merkezleri gibi sosyal alanlar ile sürdürülebilir olacak.” dedi.

ALTIEYLÜL MODERN PAZAR ALANLARI
Hem vatandaşın hem yerli esnafın yüzünü güldürecek bir proje olan Altıeylül Modern Pazar Alanları ile, hizmete hazır olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, “Modern Pazar Alanları projemiz, yerel lezzetlerin vatandaşlarla buluşmasına alternatif çözümler sunacak. Kapalı Pazar alanları ve üstü örtülü açık pazar alanları, düzenli tezgâh uygulamalarıyla daha konforlu bir alışveriş deneyimi sunarken, bünyesinde bulunan dükkanlar ile hem vatandaşımızın hem yerel esnafımızın yüzü gülecek. Afet durumlarında da kesintisiz hizmet vermek üzere planlanan pazar alanları, kadın ve erkek duşları ve mutfak bölümleri ile zor zamanlarda acil ihtiyaçlara çözüm olacak.” dedi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den BESOB’a yeni hizmet binasıÖnceki Haber

Büyükşehir’den BESOB’a yeni hizmet binas...

Ayvalık'ta iki kez yanan ormanlık alan ağaçlandırıldıSonraki Haber

Ayvalık'ta iki kez yanan ormanlık alan a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar