Facebook Reklamı
İnstagram

Rektör Oğurlu'dan MSÜ’de “Türkiye ve Türk Dünyası” Konferansı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Oğurlu'dan MSÜ’de “Türkiye ve Türk Dünyası” Konferansı
BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MSÜ Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda, “Türkiye ve Türk Dünyası” başlıklı bir konferans verdi. Oğurlu, konferansta Türkiye ve Türk Dünyası hakkında; tarihi, jeopolitik, ekonomik, siyasi ve kültürel bağlamda değerlendirmelerde bulundu.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu’nda, “Türkiye ve Türk Dünyası” başlıklı bir konferans verdi. MSÜ Kara Astsubay MYO Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonundaki etkinliğe; Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik, MSÜ Kara Asb. MYO Komutanı Tuğg. İsmail Analı, MSÜ Kara Asb. MYO Md. Prof. Dr. Şenol Çelik, Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı V. Bkm. Alb. Çağrıhan Dalğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Meslek Yüksekokulu personeli ve askeri personel katıldı.

Konferansta gerçekleştirdiği konuşmasında; Türkiye ve Türk Dünyası hakkında; tarihi, jeopolitik, ekonomik, siyasi ve kültürel bağlamda değerlendirmelerde bulunan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, ortak dil birliği çerçevesinde de açıklamalar yaptı. Türk Dünyası için Türk Devletleri Teşkilatı’nı somut ve başarılı bir adım olarak örnek gösteren Rektör Oğurlu ayrıca Türk Dünyası üzerine fırsatlar, üstünlükler, zayıflıklar ve tehditler analizi çerçevesinde de tespitlerini aktardı.

Konferans Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Cihangir Kemal Yüzçelik, MSÜ Kara Asb. MYO Komutanı Tuğg. İsmail Analı tarafında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya teşekkür edilerek çiçek ve plaket takdiminde bulunuldu.

Haber: Şefiye Yıldırım

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Ustaoğlu TCSG 703 Umut Korvetini Ziyaret EttiÖnceki Haber

Vali Ustaoğlu TCSG 703 Umut Korvetini Zi...

Ahmet Davutoğlu Balıkesir’e GeliyorSonraki Haber

Ahmet Davutoğlu Balıkesir’e Geliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar