Facebook Reklamı
İnstagram

Şimdi de ‘Ponzi Mine’ Vurgunu Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şimdi de ‘Ponzi Mine’ Vurgunu Çıktı
Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın ardından şimdi de ünlü şarkıcı ve oyuncuları dolandırdığı öne sürülen 'Ponzi Mine' ortaya çıktı. Mine Mumcu’nun astsubay olan eski eşiyle birlikte aralarında Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl, modacı Eda Güzelcik, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez’in oğlu Muhammed Burak Görmez ve basketbolcu Semih Erden gibi çok sayıda ünlü ismi yurtdışı bağlantılı telekomünikasyon işi yaparak, kar elde etme sözüyle dolandırdığı öne sürüldü.

Türkiye, yeni bir dolandırıcılık iddiasını konuşuyor. Spor camiasının önemli isimleri Arda Turan, Fatih Terim, Muslera, Emre Belözoğlu ve çok sayıda ünlü ismi dolandırdığı öne sürülen Seçil Erzan'ın ardından yeni bir dolandırıcılık iddiası ortaya atıldı. ‘Ponzi Mine’ olarak bilinen Mine Mumcu’nun astsubay olan eski eşiyle birlikte aralarında Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl, modacı Eda Güzelcik, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez’in oğlu Muhammed Burak Görmez ve basketbolcu Semih Erden gibi çok sayıda ünlü ismi yurtdışı bağlantılı telekomünikasyon işi yaparak, kar elde etme sözüyle dolandırdığı öne sürüldü.

Mine Mumcu’nun hakkındaki dolandırıcılık iddiaları sonrası tutuklandığı fakat pandemi zamanında cezaevinden izinli olarak çıktığı belirtildi. Cezaevi sürecinin ardından eşinden ayrılan Mumcu’nun, dolandırıcılık faaliyetlerine devam ettiği öğrenildi. Mumcu’nun oyuncu Burcu Kıratlı’nın üstüne şirket kurarak genç oyuncuyu dolandırdığı, Tuzlaspor yöneticisi Rıdvan İhanlı’nın 3.5 milyon lira parasını aldığı ve eski milli basketbolcu Semih Erden’i 1.3 milyon lira dolandırdığı belirtildi. Mine Mumcu'nun toplamda 35 milyon liralık vurgun yaptığı öne sürüldü.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT DETAYI ORTAYA ÇIKTI

Mine Mumcu tarafından dolandırılan bir kişinin savcılığa şikayet sonrası dolandırıcılık iddialarına şu an kara para aklama ve çeşitli suçlardan içerden bulunun Dilan Polat ve Engin Polat çiftçinin isminin karıştığı öğrenildi. Mağdur, savcılığa verdiği ifadesinde kendisini Mine Mumcu’ya Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’nun yönlendirdiğini belirtirken “Mine Mumcu isimli şahsı bana kendisini iş kadını olarak tanıttı ve yaptığı işin telefon hattı olduğunu söyledi. bu tanışmadan yaklaşık 10 gün sonra Sıla Doğu beni arayarak kendisinin Mine Mumcu isimli şahsın şirketine yatırım yaptığını söyleyerek bana sistemi anlattı, daha sonra ben Mine Mumcu isimli şahısla yatırım yapmak amaçlı birebir görüştüm. Mine Mumcu isimli şahsa yatırım amaçlı vermiş olduğum 200.000 TL paramı alamadığımdan dolayı dolandırıldığımı fark ettim.” Dedi.

Mumcu hakkında 39 dava ve 200’ye yakın soruşturma açıldığı belirtilirken, boşandığı eşinin nerede olduğu ise bilinmiyor.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BALPARK’lar Son Teknolojiyle DonatılıyorÖnceki Haber

BALPARK’lar Son Teknolojiyle Donatılıyor

Mustafa Canbey Balıkesir İçin Aşk İle ÇalışıyorSonraki Haber

Mustafa Canbey Balıkesir İçin Aşk İle Ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar