Facebook Reklamı
İnstagram

Turhan Çömez’den Edremit’in köyüne otobüs sözü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turhan Çömez’den Edremit’in köyüne otobüs sözü
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez ve beraberindeki heyet Edremit’te bir dizi ziyarette bulundu. Ekonomik krizden ve işsizlikten dert yanan esnafı dinledi. İlçe merkezinden otobüs kalkmayan Arıtaş köyü sakinlerine, yol, köprü, otobüs ve çocuk parkı sözü verdi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Turhan Çömez’e Edremit ziyaretinde İYİ Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Hakan Eroğlu, İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz ve partililer eşlik etti.Meclis listelerinin seçim kurullarına verilişi öncesi ve sonrasında özellikle sosyal medya üzerinden çeşitli ve maksatlı algı operasyonları yapıldığına da dikkat çeken Çömez, ‘Hangi nedenle olursa olsun adaylıktan çekilmem söz konusu değil. Bu tür söylentiler özellikle maksatlı olarak kamuoyuna pompalanıyor’ açıklamasında bulundu.

ESNAF SATTIĞI MALI YERİNE KOYAMIYOR

Edremit sanayi esnafı, imalatın durduğunu belirterek ekonomik krizden dert yandı. Hayat pahalılığı nedeniyle AK Partiyi eleştirdi. Esnaf, “Sanayideki herkesle görüştünüz. Herkes ekonomiden dertli. İş yok, işsizlik artmış vaziyette. Milletin alım gücü düştü. Taneyle domates alınan bir ülke olduk. Kan ağlıyoruz. Sattığımız malı da yerine koyamıyoruz. Gördünüz dükkanlarda alıcı da satıcı da dertli. 45 liraya mazot mu olur? Refah içinde yaşamak istiyoruz.” dedi.Esnafı dinleyen Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Turhan Çömez de, “Gençlerin hayalleri çalındı. Gençlerle konuşuyorum, ülkeye dair bir hayallerinin kalmadığını söylüyorlar.” diye konuştu.

‘EDREMİT VE AYVALIK’TA ARITMA YETERSİZ ÇÖZÜM BULACAĞIZ’

Çömez açıklamasında Edremit ve Ayvalık’ta arıtma sorunu olduğunu belirtti. “Özellikle Körfez bölgesinde arıtmanın yetersiz olduğu biliniyor. Bu sorunun giderek büyüdüğünü biliyoruz. Edremit ve Ayvalık’ta sorun çok ciddi boyutlarda. Yaz döneminde artan nüfus nedeniyle arıtmanın yetersizliği daha da vahim boyutlara ulaşıyor.  Kanalizasyonlar derin deşarjla denize boşaltılıyor. Bu da büyük bir çevre felaketi ve turizm için büyük bir tehdit. Görevi devralır almaz ilk yapacağımız işlerden biri arıtmanın kapasitesinin artırılması ve yenilerinin yapılması  olacaktır.” dedi.

GÜNDÜZ SANAYİ ESNAFINI, AKŞAM KÖYLERİ DOLAŞTI

Turhan Çömez ve beraberindeki partililer akşam da Edremit’in Arıtaş, Kızılçukur ve Avcılar köylerinde bulunan vatandaşlar ile buluştu.. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çömez, belediye başkanı seçildiğinde yapacağı çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.Esnaf ziyareti sonrası Edremit köylerini de ziyaret eden Çömez’e vatandaşların ilgisi büyüktü ama vatandaş dertliydi. Dertlerini Çömez’e anlattılar. Arıtaş köyü sakinleri, 2024 yılında olmalarına rağmen Edremit İlçesinden köylerine otobüs gelmediğini hatırlattı. Bir vatandaş, “Bizi seçim sonrası unutuyorlar, köye gelen bir otobüs bile yok. Verdikleri sözü unutup gidiyorlar.Bu köyde çocuk parkı yok. Mezarlık yolu yok, araçların geçeceği bir köprüye ihtiyaç var.” diye eleştiride bulundu.Çömez geçmişte sözü verilip yapılmayan tüm bu eksiklerin projeleri arasında olduğunu belirtti. Vatandaşlara çocuk parkı, otobüs, yol ve köprü sözü veren Çömez, “Söz veriyorum bu taleplerinizin hepsini karşılayıp bu ayıba son vereceğiz. 50 milyon lira kafeteryalara, 40 milyon lira hediyelik eşyalara 2 milyon da konsere para harcıyorlar. Bu konser parasının da sadece 500 bini sanatçıya gidiyor. Yapılması gereken işler yerine paralar bu şekilde çarçur ediliyor.” dedi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtar, Rakip Muhtar Adayını bıçakladıÖnceki Haber

Muhtar, Rakip Muhtar Adayını bıçakladı

Marura Icardi'nin cezası belli olduSonraki Haber

Marura Icardi'nin cezası belli oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar