Facebook Reklamı
İnstagram

Yılbaşı Sepetlerindeki Büyük Tehlikeye Dikkat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılbaşı Sepetlerindeki Büyük Tehlikeye Dikkat
Özel günleri fırsat bilenler konusunda uyarıda bulunan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, merdiven altı üretim ürünlerine dikkat çekti. “Albenili ve janjanlı paketlerin içi tarihi geçmiş, merdiven altı, kalitesiz ve sağlıksız ürünlerle dolu olabiliyor. Bu yılbaşında da denetim konusunda yerel yönetimlere ve emniyet güçlerimize çok görev düşüyor” dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yılbaşı gibi özel günlerde ortaya çıkan fırsatçıların şeker, çikolata, kuruyemiş gibi yiyeceklerle hediye sepetlerine girdiğinin vurgusunu yaptı. Bu fırsatçılara karşı dikkatli olunmasını tavsiye eden TESK Başkanı Palandöken, daha önceden tanınan, aşina olunan esnaftan alışveriş yapılması gerektiğini söyledi.

‘TARİHİ GEÇMİŞ VE SAĞLIKSIZ ÜRÜNLER OLABİLİR’

Yeni bir yıla girerken evlerde toplanan çok sayıda insan bugüne özel bir kutlama düzenleyebiliyor. Bir araya gelen aile üyeleri ve evlere davet edilen misafirler için yılbaşı paketlerinden çıkan ürünler sunuluyor. Bu yılbaşı paketlerinin içinde yiyecek, içecek, abur cubur pek çok ürün bulunuyor.

Marka ve çeşitliliğin bulunduğu yılbaşı paketleri kalitelerine göre fiyatlandırılıyor. Ancak bu paketlerin içinden taze olmayan, sağlığı tehdit eden ve kalitesiz ürünler çıkabileceğinin vurgusunu yapan Başkan Palandöken, “Albenili ve janjanlı paketlerin içi tarihi geçmiş, merdiven altı, kalitesiz ve sağlıksız ürünlerle dolu olabiliyor. Bu yılbaşında da denetim konusunda yerel yönetimlere ve emniyet güçlerimize çok görev düşüyor” dedi.

ALIŞVERİŞ YAPILAN YERLERE DİKKAT!

Başkan Palandöken, tüketicilerin yılbaşı paketlerini nerelerden aldıklarının önemli olduğunu da belirtti. Daha önceden tanınan ve bilinen mahalle esnaflarından yapılacak alışverişlerin daha güvenli olacağının vurgusunu yapan Palandöken, özel gün fırsatçılarına karşı uyardı.

Özellikle kuruyemişler, çikolatalar ve şekerlemelerle ilgili merdiven altı üretim yapıldığına dair uyarıda bulunan Palandöken, güvenilir esnafları işaret etti.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pişmiş Kestanenin Kilosu 500 LiraÖnceki Haber

Pişmiş Kestanenin Kilosu 500 Lira

Vitamin Deposu Portakal Tezgahta Yerini AldıSonraki Haber

Vitamin Deposu Portakal Tezgahta Yerini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar