Facebook Reklamı
İnstagram

Yücel yılmaz Hasan Baba Esnafını Ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yücel yılmaz Hasan Baba Esnafını Ziyaret etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hasa Baba Çarşısı’nda girdiği dükkânların her birinden çok güzel dualar aldı. Kimi esnaf ‘Bana gelmeye zahmet etme, bizim oyumuz zaten sizin’, derken kimi esnaf da ‘Kur’an-ı Kerim’imizi açtık, senin için Fetih Suresi’ni okumaya başladık’ dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hasa Baba Çarşısı’nda girdiği dükkânların her birinden çok güzel dualar aldı. Kimi esnaf ‘Bana gelmeye zahmet etme, bizim oyumuz zaten sizin’, derken kimi esnaf da ‘Kur’an-ı Kerim’imizi açtık, senin için Fetih Suresi’ni okumaya başladık’ dedi.Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka önce Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ardından da Hasan Baba Çarşısı’nda esnafı ziyaret etti.

Girdiği her dükkânda güler yüzle karşılanan Başkan Yılmaz, vatandaşların kendisine olan teveccühlerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kimi esnaf ‘Bana gelmeye zahmet etme, bizim oyumuz zaten sizin’, derken kimi esnaf da ‘Kur’an-ı Kerim’imizi açtık, senin için Fetih Suresi’ni okumaya başladık’ dedi. Kendisi için dualar okuyan vatandaşlara ‘Allah hepinizden razı olsun’ diyen Başkan Yılmaz, “Çok şükür görüyorum ki tüm vatandaşlarımıza bir şekilde dokunmuş, kalplerinde yer edinmişiz. Arkamda sizin gibi güçlü ve değerli insanların durması bu şehir için çalışırken bana güç veriyor. Herkesin düşüncesi, hayat görüşü farklı olabilir ama söz konusu olan şehre hizmetse birlik ve beraberliğimizi sımsıkı koruyoruz. Yürekler birlikte atıyorsa başarılamayacak bir iş yoktur. Balıkesir güzel bir ivme yakaladı. Allah’ın izniyle bu ivmeyi daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.HABER MERKEZİ

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit Hamdibey Edremit'te AnıldıÖnceki Haber

Şehit Hamdibey Edremit'te Anıldı

10 numara kart Ülke Gündemine DüştüSonraki Haber

10 numara kart Ülke Gündemine Düştü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar