Facebook Reklamı
İnstagram

YUNUS POLİSLER SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YUNUS POLİSLER SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Balıkesir'de Motosikletli Polis Timleri il genelinde yaptıkları şüpheli şahısların üst aramalarında silah ve uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde ele geçirirken, çeşitli suçlardan aranan 2 kişiyi de yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ve Aranan Şahıs Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda 1 şahıstan 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız ateşli silah ve 7 adet fişek, 1 şahıstan 1 adet kurusıkı tabanca ve 8 adet fişek, 1 şahıstan 1.57 gram Esrar maddesi, 1 Şahıstan 2.68 gram Skunk tabir edilen uyuşturucu madde ve 2 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. Motosikletli Polis Timleri ayrıca çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalandı.

Balıkesir polisinden silah operasyonu

Polis ekipleri il merkezi ve Edremit'te  yaptıkları 2 ayrı operasyonda 5 ateşli silah ile bu silahlara ait 52 fişek ele geçirdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda, Balıkesir il merkezinde, 1 adet ruhsatsız 9 mm çapında silah ve 7 fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ve 8 fişek, Edremit ilçesinde 1 adet tek kırma ruhsatsız Harman marka tüfek, 1 adet ruhsatsız yaban av silah sanayi ibareli tüfek, 1 adet ruhsatsız markası kazınmış tüfek ve tüfeklere ait 37 fişek olmak üzere toplam 1 adet adet ruhsatsız silah 7 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca 8 adet fişek, 3 adet ruhsatsız tüfek ve bunlara ait 37 adet fişek ele geçirildi.

Silah ve aranan şahıs operasyonu

Polis ekipleri il genelinde yaptıkları silah ve aran şahıslara yönelik ayrı ayrı operasyonlarda 10 silah ve 1 Uzi marka havalı tabanca ile bu silahlara ait fişek ve 8 aranan şahsı ele geçirdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Balıkesir il genelinde yapılan çalışmalarda; İl merkezin de 1 Adet ruhsatsız Colt marka 9,00 mm çapında ateşli silah ve bu silaha ait 7 adet fişek ve çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı. Ayvalık' ta , 1 Uzi havalı tabanca, 1 adet sarsılmaz tabanca, 5 fişek 1 adet Sig sauer marka 7,65 mm tabanca 5 fişek, 1 kovan ve 1 aran şahıs yakalandı. Bandırma'da , 1 adet ruhsatsız 7,65 mm Sig sauer marka tabanca ve buna ait 5 adet fişek, 1 Adet Glock marka 7,65 mm tabanca 5 fişek, Burhaniye' de, 1 adet markasız Tornado silah sanayi ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kral arms faturalı havalı tüfek, Edremit' te , 2 adet silah, 1 ruhsatsız av tüfeği, 29 fişek, 1 adet ruhsatsız 9 mm Star marka tabanca ve buna ait 6 adet fişek, 1 adet Magnum marka tüfek ve 41 fişek ve 2 aranan şahıs yakalandı ve Sındırgı'da da 1 aranan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Her yere esrar sakladı ama polisten kaçamadı

Havran'da  polis tarafından yapılan operasyonda çok miktarda esrar maddesi ve hint keneviri ele geçirildi.Edremit'te İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Narkotik Suçlar ile Mücadele Grup Amirliğince toplanan istihbarat doğrultusunda Havran ilçesinde M.A isimli şahsın ikametinde piyasaya sürülmek üzere Hint Keneviri yetiştirdiği bilgisi polis ekiplerine ulaştı.M.A.'nın ikametinde yapılan aramada; 130 kök Hint Keneviri bitkisi, 119 gram esrar maddesi, terasta kurutulmaya bırakılmış 15,75 gram esrar maddesi. 1 adet beyaz kağıt içerisinde 1,56 gram esrar maddesi, 1 adet sigara paketi içerisinde 4,62 gram esrar maddesi, kase içerisinde 6,15 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 4 adet 7.65 çapında fişek, suçtan elde edildiği değerlendirilen 765 TL ele geçirildi.M.A. emniyetti sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YILDIRIM BEYAZIT İMARETHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYORÖnceki Haber

YILDIRIM BEYAZIT İMARETHANESİ’NDE ÇALIŞM...

ORMAN BEKÇİLERİ GÖREVİNİN BAŞINDASonraki Haber

ORMAN BEKÇİLERİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar