Facebook Reklamı
İnstagram

13. İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU TAMAMLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
13. İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU TAMAMLANDI
Katılımın yüksek olduğu 13. İsmail Akçay Yol Koşusu Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen müsabakaların ardından başarıyla tamamlandı.Farklı yaş gruplarından müsabakaya katılan 35’i kadın toplamda 201 atlet, 12,5 Km’lik yol koşusunu başarıyla tamamlarken gerçekleşen müsabakanın ardından kadınlarda ipi göğüsleyen Derya Kunur; erkeklerde ise Fetemene Alemu Regasa oldu. Kazanalar ödüllerini Milli Sporcumuz İsmail Akçay’ın elinden ödüllerini aldılar.

Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri 5’nci gününde 13. İsmail Akçay Yol Koşu ile devam etti. İlginin ve katılımın yoğun olduğu müsabakalar başarıyla tamamlanırken dereceye girenler Ak Parti Balıkesir Millet Vekili Belgin Uygur, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Halil Akkaş ve Milli Sporcumuz İsmail Akçay’ın elinden ödüllerini aldılar. Farklı yaş gruplarından müsabakaya katılan 35’i kadın toplamda 201 atlet, 12,5 Km’lik yol koşusunu başarıyla tamamlarken gerçekleşen müsabakanın ardından kadınlarda ipi göğüsleyen Derya Kunur; erkeklerde ise Fetemene Alemu Regasa oldu.

ALTIEYLÜL’ÜN FAİR PLAY ÖDÜLÜ SAHİBİNİN ELİNE ULAŞTI

Daha önce TMOK(Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) tarafından organize edilen ve “İyiye, doğruya, güzele” sloganıyla 39’uncusu düzenlenen Türkiye Fair Play ödüllerinde Altıeylül Belediyesi de Sportif Fair Play Kariyer Dalı’nda şeref diplomasına layık görülmüştü. Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yıl dönümü münasebetiyle organize edilen “Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen İsmail Akçay Yol Koşuları ile Altıeylül Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği değerin bir nişanesi olarak layık görülen şeref diploması, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya müsabakaların ardından takdim edildi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini verdikten sonra konuşan Başkan Avcı “Bugün burada 13. İsmail Akçay Yol Koşusunda hep birlikte ter döktük. Sporcularımız başta olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli gururumuz İsmail Akçay adına düzenlediğimiz yol koşusunun bu yıl 13’ncüsünü gerçekleştirdik. Altıeylül Belediyesi olarak imkânlar el verdiği sürece sporun ve sporcunun destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Türk Sporu’na nacizane katkılarımızdan dolayı bizlere layık görülen Sportif Fair Play Dalı’ndaki şeref diploması da bugün elimize ulaştı. Bizleri bu ödüle layık gören herkese de Altıeylül’ümüz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BALIKESİR GELECEĞE HAZIRLANIYORÖnceki Haber

BALIKESİR GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Karesi Kuvayi Milliye Satranç Turnuvası sona ErdiSonraki Haber

Karesi Kuvayi Milliye Satranç Turnuvası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar