Facebook Reklamı
İnstagram

Ayvalık'ta Ahmet Akın Heyecanı Sokaklara Taştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayvalık'ta Ahmet Akın Heyecanı Sokaklara Taştı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Ayvalık’ta büyük coşkuyla karşılandı. Akın, Ayvalıklı hemşerilerine, altyapıyı yenileyecek ve susuzluğa son verecek yatırımların sözünü verdi. Akın, “Projelerimizi 25 Şubat Pazar günü, saat 13.00'te Kurtdereli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Büyük Balıkesir Buluşması’nda anlatacağız” dedi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Ayvalıklı hemşerileri tarafından ilçenin girişinde büyük coşkuyla karşılandı. Motosikletli gençlerin öncülük ettiği, çok sayıda aracın katıldığı konvoyla ilçeye giriş yapan Ahmet Akın’a sevgi seli oluştu. Akın, cadde üzerindeki vatandaşları selamladı. Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşma mitinge dönüşen Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir için 5 yıl önce çıktığı yolu hatırlatarak, “Çok önemli bir yoldu. Aşkım, sevdam, hayatım, her şeyim olan Balıkesirime hizmet etmek için
bir yola çıktım. Seçimi kazanıyorduk. Bunu ben demiyorum. Bütün anketler, bütün vatandaşlar, tüm Balıkesir söylüyordu. Ne oldu? Dediler ki bana 'Millet İttifakı'nın geleceği için adaylıktan çekileceksin.' Çektiler adaylığımı.
O zaman ne dedim biliyor musunuz? 'Bu memleket bizi unutmaz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' dedim. Ben görevimi yaptım. Ne oldu? İYİ Parti'den arkadaş aday oldu, AK Parti'ye geçti. Yazıktır, ayıptır, günahtır hemşerim” ifadelerini kullandı.

‘BİZ BİRLİKTE GÜZELİZ’
İYİ Parti'de milletvekilliği yaptığını vurgulayan Akın, “Demokrasinin önüne bir engel koydular. Dediler ki bana 'Bu engeli de sen aşacaksın.' Karşınızda İYİ Parti'den milletvekilliği yapmış, aynı zamanda İYİ Parti'ye kazanacağı belediyeyi teslim etmiş biri var. Ama şu an da maalesef karşımda İYİ Partili bir rakiple yarışıyorum. Benim işim gücüm Balıkesir. Çok üzülüyorum. Ben önce kendimi Allah'a, sonra Balıkesirli hemşehrilerime ve İYİ Partili kardeşlerime emanet ediyorum. Sadece İYİ Partililer değil. Ben Ayvalık'ın, Balıkesir'in bütün oylarına talibim. Ayrıştırma yapmam, ötekileştirme yapmam, kimseyi bir tarafa ayırmam, particilik yapmam. Harbici bir adamımdır. Önemli olan şu. Vatanına, bayrağına, Atatürk'üne saygılı olacaksın.Biz birlikte güzeliz. Kimsenin hakkını yemem, Allah şahidim kimsenin hakkını da yedirmem” dedi.

‘ATATÜRK’ÜN İNANCIYLA…’
CHP’li Akın, “Bu memleketin gönlünde Ahmet Akın var. Neden? Çünkü ben onların evladıyım, hiç kimseyi ayırmadım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekilliğini onurla, gururla yaptım. 6 Ok'u ruhuma, gönlüme koydum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün inancıyla, Bandırma Vapuru'yla Samsun'a çıkanların azim ve kararlılığıyla, hemşehrimiz Havranlı Seyit Onbaşı'nın gücüyle, mücadelesiyle ben bu hizmete hazırım hemşehrim” diye konuştu.CHP’li Ahmet Akın, Ayvalık’ta Büyükşehir tarafından verilmesi gereken ancak vatandaşın sorunlarla karşılaştığı birçok hizmet olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:
“Büyükşehir, Ayvalık’a makyaj belediyeciliğinden başka ne yaptı? Kanalizasyon sorunu ne oldu? Altyapı ne oldu? Ayvalık'ta kanalizasyon sistemi yetersiz. Bazı yerlerde lağım bacalardan denize taşıyor. Kanalizasyon, arıtma sorunu bitecek. Bütün körfezimiz pırıl pırıl olacak. Şeref sözü veriyorum. Tertemiz bir Ayvalık'ı hep birlikte inşa edeceğiz.

‘AYVALIK SUSUZ KALMAYACAK’
Yıl 2024. Hem su sıkıntısı yaşıyorsunuz hem de su çok pahalı. Çok çektiniz ama 38 gün daha dayanın. Bunların yapamadıklarının nasıl yapılabilir olduğunu göstereceğim. Su dağıtımında kullanılan borular 50 yıllık. Siz bundan çok şikayetçisiniz, biliyorum. 10 yıldır BASKİ'ye para ödüyorsunuz. Büyükşehir'in başındaki de makyaj yapıp duruyor. Biz makyaj değil, iş yapacağız iş. Baktım yapamıyorlar dedim ki; 'Ahmet yola çık.'Ayvalık’ın balıkçı ve gezi teknelerine iki ayrı barınak ihtiyacı var. Balıkçı kardeşlerim, 2021'’ hatırlarsanız fırtına sonrası yanınızdaydım. Milyarlarca zarar oldu. O dönem de barınak ihtiyacını Meclis’te gündeme getirdim. Ayvalık'a balıkçı barınağı lazım değil mi? Bunu da birlikte çözeceğiz, hep beraber tamamlayacağız. HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genelev'de Katliam Yapan afgan yakalandıÖnceki Haber

Genelev'de Katliam Yapan afgan yakalandı

Hekim göçü artarak sürüyor: Gidenler 8 yılda 20’den 2 bine yaklaştıSonraki Haber

Hekim göçü artarak sürüyor: Gidenler 8 y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar