Facebook Reklamı
İnstagram

Bağımsız aday Gülay Dayıcan Balya'yı Sallıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağımsız aday Gülay Dayıcan Balya'yı Sallıyor
Balya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gülay Dayıcan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği her mahallede projelerini anlatarak yurttaşlardan destek isteyen Dayıcan, “Balya iyi yönetilmeyi hak ediyor” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala Balya Bağımsız Belediye Başkanı Gülay Dayıcan da ilçede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kırsal mahalleleri, semt pazarını, köy kahvehanelerini gezerek adım atılmadık yer bırakmayan Dayıcan, göreve geldiğinde yapacaklarını anlattı. Halkçı bir belediye ile ekonomik refahı arttıracağını, sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atacağını söyleyen Balya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gülay Dayıcan, eğitimden sağlığa, tarımsal desteklerden ekonomik çalışmalara kadar tüm projelerini Balyalı hemşehrilerine anlattı.

“BALYA’MIZI BİRLİKTE YÖNETELİM”

Balya Semt Pazarı’nı gezerek esnafa bereketli kazançlar dileyen Dayıcan, “Balya pazar yerini dolaşıp, esnafla sohbet ettik. Vatandaşın artık değişim istediğini görmek bize güven verdi. Balya’da yeniden yapılanma ve köklü bir değişim için durmadan çalışıyoruz. Halkımızın desteğiyle ve yine halkımızla birlikte ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Üreticilerimize vereceğimiz desteklerle ilçemizde tarımsal üretimi arttıracağız. Ekonomik kalkınmayı sağlayan en önemli faktör üretimdir. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ SERVETİMİZ İSRAF EDİLİYOR”

Her mahallenin yaşadığı sorunları yerinde gören Dayıcan, göreve geldiği takdirde çözüm için hızlı bir planlama ile çalışmalara başlayacağını belirtti. Medrese kırsal mahallesini ziyaret ederek köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Gülay Dayıcan, bölgede 10 yıldan beri döşenmeyi bekleyen parke taşı yığını olduğunu söyleyerek; “Milli servetimizin böyle israf edildiğini görmek içimizi burktu” dedi. Dayıcan sözlerine şöyle devam etti; “Medrese köyümüzde sohbetteydik... 10 yıldan beri döşenmeyi bekleyen parke taşı yığınlarını görünce, milli servetimizin nasıl israf olduğu görmek içimizi burktu... Bu taşlar artık bir moloz yığını durumunda maalesef... İşte tam da bu noktada; planlı, hizmet odaklı, demokratik ve katılımcı yönetimi hayata geçirmek için yola çıktık.”Çamavşar Mahallesini ziyaret eden Balya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gülay Dayıcan, “Çamavşar mahallemizi ziyaret ettik. Hem meydan konuşması hem de kahvede çay sohbeti yaparak, halkımızı projelerimizle aydınlattık. Gittiğimiz her mahallede vatandaşlarımızın ilgisini görmek bizi memnun ediyor. ‘Vakit Gönülden Hizmet Vakti” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Akın İvrindi'de Vatandaşlarla BuluştuÖnceki Haber

Ahmet Akın İvrindi'de Vatandaşlarla Bulu...

Balıkesir'de 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi KutlandıSonraki Haber

Balıkesir'de 18 Mart Çanakkale Deniz Zaf...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar