Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir Öğretmenevine Kalite belgesi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir Öğretmenevine Kalite belgesi verildi
Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu aldığı 3 adet belge ile kalitesini bir kez daha ispatladı.3 belgeyi birlikte alan, Türkiye’de bulunan 553 öğretmenevi arasında  ilk  ve tek öğretmenevi Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam sanat Okulu oldu.

Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, , Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi koordinesinde, emniyetli, sağlıklı, çevreye duyarlı bir kurum olması için yaklaşık bir yıl önce çalışmalarına başladığı; TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikalarını almaya hak kazandı.

Ülkemizde, tüm okullar ve kurumlar arasında toplam 329 kurum bu belgeleri almaya hak kazandı.Türkiye genelinde Öğretmenevleri arasında 6 öğretmenevi sadece      TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanırken, TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi olmak üzere, 3 belgeyi birlikte alan, Türkiye’de bulunan 553 öğretmenevi arasında  ilk  ve tek öğretmenevi Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam sanat Okulu oldu.

Yürütülen çalışmalar sonucunda sertifikalarını almak üzere geçtiğimiz 3 Ocak Çarşamba günü, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda belge takdim töreni yapıldı. Belgeler, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından Kurum Müdürü Şabettin Arslan’a takdim edildi.Ali Tatlı, tören sırasında yaptığı konuşmada; Türkiye’de bulunan 553 öğretmenevi arasından 3 adet belgeyi aynı anda alan ilk ve tek öğretmenevi olması nedeniyle Kurum Müdürü Şabettin Arslan’ı tebrik etti ve Balıkesir’e bu gururu yaşattığı için teşekkür etti.

Kurum Müdürü Şabettin Arslan da törende yaptığı konuşmada; “Kurumumuza belgelendirme çalışmaları sırasında desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TatlıI’ya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın  Mustafa Uras’a teşekkür ederim. İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Kalite Belgelendirme Uzmanları Öznur Uzunoğlu ve Halis Çelik’e ilk günden son güne kadar yaptıkları rehberlikten öte maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca Kurumumuz çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.Kalitemizi arttırma ve Türkiye’nin sayılı öğretmenevleri arasında olma özelliğimizi daha da yukarılara taşıma çalışmalarımız devam edecek.” dedi. SÜLEYMAN NAMLI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAÜN ile BALOSB Arasında Yeni İş Birliği AdımlarıÖnceki Haber

BAÜN ile BALOSB Arasında Yeni İş Birliği...

Büyükşehir, annelerin spora katılımını destekliyorSonraki Haber

Büyükşehir, annelerin spora katılımını d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar